Το... «Spacey free» trailer του «All the Money in the World» είναι γεγονός! (Video) – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

All the Money in the World


Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 21-12-2017

Γράφει:

Μετά την πρωτοφανή απόφαση των παραγωγών του «All The Money In The World» να αποβάλλουν από την ταινία τον Kevin Spacey και να τον αντικαταστήσουν με τον Christopher Plummer σε όλες τις σκηνές, το πρώτο trailer χωρίς τον Spacey είδε το φως της δημοσιότητας.

Η ταινία γυρίστηκε στην Ιταλία, με την Michelle Williams να υποδύεται τη μητέρα ενός παιδιού που απαγάγεται και που προσπαθεί να πείσει τον παππού του – και πλουσιότερο άνθρωπο της Γης εκείνη την στιγμή- να πληρώσει τα λύτρα που ζητάνε οι απαγωγείς.

Ο Kevin Spacey υποδυόταν τον πάμπλουτο μεγιστάνα J. Paul Getty και για τις ανάγκες του ρόλου είχε μεταμορφωθεί σε άλλο πρόσωπο κυριολεκτικά. Παρά το γεγονός ότι η απόφαση να αντικατασταθεί ο Spacey από τον Plummer ήταν ένα παράτολμο πείραμα, οι παραγωγοί δεν άλλαξαν την ημερομηνία της κυκλοφορίας της, η οποία συνεχίζει να είναι η 22η Δεκέμβρη.

Έτσι, ο Scott κλήθηκε να γυρίσει εκ νέου τις σκηνές με τον Spacey και να κάνει το μοντάζ μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και απ΄ ότι φαίνεται τα κατάφερε.

Πρέπει να υπενθυμιστεί ότι στην ταινία θα βρίσκονται επίσης οι Mark Wahlberg, Timothy Hutton, Olivia Grant, Romain Duris, Charlie Shotwell και Marco Leonardi, ενώ το σενάριο το επιμελήθηκε ο David Scarpa.

Βαθμολογία Χρηστών


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Προβολές


Παίζεται σε: 0 αίθουσες
0 αίθουσες στην Αθήνα
0 αίθουσες στην Θεσσαλονίκη
0 αίθουσες στην Επαρχία


Υπομονή! Η ταινία έρχεται στις αίθουσες στις 21-12-2017