Και ο Jude Law στο cast της "Captain Marvel" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr <body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://spamcheckr.com/?fp=CV%2B3i9qSoUzdw3FbfqYeyEOw%2BM2rPuZKtEvaPMlA5CWZRZkX6ISspUKKAdIrVUsOgF%2FsA6RqdzEcV%2FMk8wqKyQ%3D%3D&prvtof=RU2yRonwVPYLRwrHxOUSsFf8JbZh61Vocna79bynAyE%3D&poru=JuPbpdCaD25rz3ke54%2Bp%2FSt6C2bfwv4T22bSat6coQwSOEabMfUcNnmdCOy1mAuK&">Click here to proceed</a>. </body>

Και ο Jude Law στο cast της “Captain Marvel”

Ειδήσεις | 23-11-2017 |

Ο Jude Law βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να πάρει τον αντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Captain Marvel”, την πρώτη ταινία της Marvel με γυναίκα σούπερ-ηρωίδα και την ανταπάντησή της στη “Wonder Woman” της DC.

Captain Marvel, ή αλλιώς Carol Danvers, θα είναι η Brie Larson, πιλότος στην αμερικανική πολεμική αεροπορία, της οποίας το DNA θα αναμειχθεί με ενός εξωγήινου μετά από ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να αποκτήσει υπερδυνάμεις. Ο Jude Law θα υποδυθεί τον Doctor Walter Lawson, ή αλλιώς Mar-Vell, μέντορα της Danvers που τη βοηθά να ανακαλύψει και να χειριστεί τις νεοαποκτηθείσες δυνάμεις της.

Για το ρόλο του “κακού” ακούγεται ο Ben Mendelsohn, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκονται οι Ryan Fleck και Anna Boden του “Half Nelson”.

Η ταινία θα τοποθετείται στα ’90s, χρόνια πριν δημιουργηθούν οι Avengers, ενώ ο Samuel L. Jackson θα ξαναεμφανιστεί ως Nick Fury. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2019.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,
wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell