Η "Λαίδη Μάκμπεθ" υποψήφια στα Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr <body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://spamcheckr.com/?fp=0rRiZCgvHkSzJncrkqW8snMeWajdiGcHU7CNmgpy%2BjdfVen6EjYldtSF4hptoN6xLIjMhNj%2BXaDQuQ3lAXBwdw%3D%3D&prvtof=NuamhnRkWzOwAFjkTfwkbRvYCoaUWnN%2FufapVtENmY0%3D&poru=WfpszBEO6xt8Ny9UBkbWr8e6ZJEcBFhbdgdAQc5uwd68zUeBGmV0pBURcUvQyxag&">Click here to proceed</a>. </body>

Η “Λαίδη Μάκμπεθ” υποψήφια στα Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Ειδήσεις | 19-10-2017 |

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου έδωσε στη δημοσιότητα τα 5 φιλμ που είναι υποψήφια για το European Discovery Award, το ετήσιο βραβείο της διοργάνωσης  για το καλύτερο μεγάλου μήκους ντεμπούτο ανερχόμενου σκηνοθέτη. Οι υποψήφιες ταινίες είναι:

Lady Macbeth (William Oldroyd, Ηνωμένο Βασίλειο)

Godless (Ralitza Petrova, Βουλγαρία/Δανία/Γαλλία)

Summer 1993 (Carla Simon, Ισπανία)

The Eremites (Ronny Trocker, Γερμανία)

Bloody Milk (Petit Paysan, Γαλλία)

Οι υποψηφιότητες αυτής της χρονιάς καθορίστηκαν από μια επιτροπή που αποτελούνταν από 2 μέλη της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου και 3 μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κριτικής Ταινιών Κινηματογράφου – FIPRESCI, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας κριτικός κινηματογράφου Ρόμπυ Εκσιέλ. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην τελετή που θα λάβει χώρα στις 9 Δεκεμβρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: ,
wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell