Νέες πληροφορίες για το “How I Met Your Dad” – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr
Spamcheckr.com
This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

Die hier angezeigten Sponsored Listings werden von dritter Seite automatisch generiert und stehen weder mit dem Domaininhaber noch mit dem Dienstanbieter in irgendeiner Beziehung. Sollten markenrechtliche Probleme auftreten, wenden Sie sich bitte direkt an den Domaininhaber, welcher aus dem Whois ersichtlich wird.

Νέες πληροφορίες για το “How I Met Your Dad”

TV, Ειδήσεις | 9-8-2017 |

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν, όπως έγινε γνωστό, το spinoff του “How I Met Your Mother” μπορεί τελικά και να γίνει.

Όπως δήλωσε για λογαριασμό του FOX η Dana Walden “θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το spinoff με διαφορετικούς συγγραφείς και αν έχει τα σωστά υλικά θα το προχωρήσουμε”. Αυτή δεν είναι μια τελείως απρόσμενη εξέλιξη καθώς οι Isaac Aptaker και Elizabeth Berger, οι οποίοι αρχικά είχαν αναλάβει το project, είναι απασχολημένοι με τις ανάγκες της σειράς “This is Us”.

Η αλήθεια είναι πως η FOX θα ήθελε να επαναφέρει την original σειρά αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο είναι αδύνατο λόγω των πολλαπλών υποχρεώσεων των συντελεστών της. Συνεπώς το spinoff, με πρωταγωνίστρια γένους θηλυκού, είναι μια καλή εναλλακτική επιλογή. Μένει να δούμε αν και πότε τελικά θα φτάσει στις οθόνες μας το “How I Met Your Dad”…

Διαβάστε περισσότερα για: , ,