«Τι γ***** έκπληξη! Κανείς δεν είναι σπίτι» δήλωσε ο Deadpool κατά την επίσκεψη του στο σπίτι των X-men – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

«Τι γ***** έκπληξη! Κανείς δεν είναι σπίτι» δήλωσε ο Deadpool κατά την επίσκεψη του στο σπίτι των X-men

Ειδήσεις | 19-6-2017 |

Παραλήρημα δημιούργησε ο Ryan Reynolds, για άλλη μια φορά, το Σάββατο το βράδυ μετά από ένα tweet του με μια φωτογραφία του Deadpool να «αράζει» έξω από την βίλα των X-Men.

«Τι γ**** έκπληξη! Δεν είναι κανείς σπίτι» είναι η φράση που συνοδεύει την φωτογραφία.

Κανείς μας δεν ξεχνάει βέβαια, ότι ο Deadpool επισκέφτηκε τη γνωστή βίλα και στην ταινία του 2016, όμως αυτό δεν σταμάτησε τους φαν τους από το να ενθουσιαστούν καθώς η φωτογραφία μάζεψε 70.000 likes και 20.000 retweets και ας ήταν 3 το πρωί.

Το Deadpool 2, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 1 Ιουνίου του 2018, έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί ολοένα και μεγαλύτερο ντόρο. Τα βήματα του Ryan Reynolds ακολουθεί και ο Josh Brolin, ο οποίος δημοσιεύει ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες κατά την μεταμόρφωση του στον χαρακτήρα Cable που θα βρίσκεται επίσης στο sequel του Deadpool. Οι φωτογραφίες, όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξαν την προσοχή των φαν αλλά και όχι μόνο. Ο Dave Bautista, γνωστός και ως Drax από την ταινία Guardians of the Galaxy, δήλωσε σε σχετικό tweet ότι έχει μείνει άφωνος.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , ,
wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell