Το Spin off του Star Wars για το παρελθόν του Han Solo, θα είναι κάτι τελείως «διαφορετικό». – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Spin off του Star Wars για το παρελθόν του Han Solo, θα είναι κάτι τελείως «διαφορετικό».

Ειδήσεις | 5-6-2017 |

Με τις ταινίες του Star Wars να είναι μεταξύ των πιο πολύ αναμενόμενων κάθε χρόνο, πλέον ετοιμάζεται και το πρώτο spin off της γνωστής κινηματογραφικής σειράς που θα πραγματεύεται το παρελθόν του αγαπημένου χαρακτήρα Han Solo, και θα πρωταγωνιστεί ο Alden Ehrenreich ως η νεότερη έκδοση του Harrison Ford.

H ταινία αναμένεται να φτάσει στις κινηματογραφικές οθόνες την επόμενη χρόνια και προς το παρών τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Λονδίνο.

Πέρα από μερικές φωτογραφίες και behind-the-scenes υλικό που έχουν διαρρεύσει, ελάχιστα είναι γνωστά για την παραγωγή με το όνομα της ταινίας να παραμένει άγνωστο και το casting να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα πλήρως. Ακόμα και οι δηλώσεις της Thandie Newton, η οποία θα πρωταγωνιστεί επίσης στην επερχόμενη ταινία, δεν πρόδωσαν τίποτα περισσότερο.

Η ίδια τόνισε το πόσο απολαμβάνει να δουλεύει για τη συγκεκριμένη ταινία καθώς είναι κάτι το «διαφορετικό» .

Συγκεκριμένα δήλωσε στο The Wrap,

«It’s fantastic, I’m loving [it]. It’s different from anything else I have done or am doing. … I can’t tell you [why]. It’s just different, OK? It’s just really different.»