Πώς ο Pennywise του Bill Skarsgard έκανε τα παιδάκια να κλαίνε στα γυρίσματα του "It" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πώς ο Pennywise του Bill Skarsgard έκανε τα παιδάκια να κλαίνε στα γυρίσματα του “It”

Ειδήσεις | 6-6-2017 |

O νεοφερμένος στο Χόλιγουντ, Bill Skarsgard, ενσαρκώνει ένα ζωντανό εφιάλτη- το σατανικό κλόουν που τρομοκρατεί και τρώει παιδιά- στο νέο remake του βιβλίου του Stephen King, “It”.

Καθώς, λοιπόν, πλησιάζουμε στην πρεμιέρα της ταινίας, τον προσεχή Σεπτέμβριο, ο Skarsgard άρχισε να μοιράζεται ιστορίες από τα γυρίσματα, στις διάφορες συνεντεύξεις που δίνει για την προώθηση της ταινίας. Μια από αυτές είναι και η παρακάτω:

“Σε κάποια φάση, έχουν στήσει όλη τη σκηνή, και αυτά τα παιδιά έρχονται μέσα, και κανένα από αυτά δεν με είχε δει ακόμα. (…) Και μετά βγαίνω ως Pennywise, και αυτά τα παιδιά-μικρά, κανονικά παιδιά- είδα την αντίδραση που είχαν”, είπε ο Skarsgard και συνέχισε, “κάποια από αυτά έδειξαν ενδιαφέρον, κάποια, όμως, δεν μπορούσαν ούτε να με κοιτάξουν, ενώ άλλα έτρεμαν. Ένα άρχισε να κλαίει. Άρχισε να κλαίει και ο σκηνοθέτης φώναξε “Action!” και όταν λένε “action”, είμαι τελείως μέσα στο χαρακτήρα. Οπότε κάποια από αυτά τα παιδιά φοβήθηκαν και άρχισαν να κλαίνε στη μέση του γυρίσματος, και τότε συνειδητοποίησα (…) Τι κάνω; Τι είναι αυτό; Είναι απαίσιο”.

O Andres Muschietti σκηνοθέτησε την ταινία σε σενάριο των Cary Fukunaga, Gary Dauberman and Chase Palmer, ενώ οι Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Jack Dylan Grazer, Chosen Jacobs, Wyatt Oleff και Finn Wolfhard συμπρωταγωνιστούν.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,