Ο Johnny Depp θα παρουσιάσει τρεις αγαπημένες του ταινίες στο φετινό Glastonbury Festival – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Johnny Depp θα παρουσιάσει τρεις αγαπημένες του ταινίες στο φετινό Glastonbury Festival

Ειδήσεις, Φεστιβάλ | 13-6-2017 |

Ο Johny Depp θα παρευρεθεί στο φετινό Glastonbury Festival της Αγγλίας για να προλογίσει τρεις αγαπημένες του ταινίες και να συζητήσει γι αυτές με τον κινηματογραφιστή Julien Temple.

Το καλύτερο φεστιβάλ μουσικής στην Αγγλία φέτος αγκαλιάζει το σινεμά με μια νέα δράση που ονομάζεται “Cineramageddon”, για την οποία υπεύθυνος είναι ο Temple. Ο Depp, ως τιμώμενο πρόσωπο, θα παρουσιάσει τις ταινίες “The Libertine”, “Dead Man” και “Withnail & I” μιλώντας για το τι σημαίνει η καθεμία γι αυτόν. Στις δυο πρώτες, άλλωστε, πρωταγωνιστεί.

Για το “Libertine” είπε: “Αυτή είναι μια από αυτές τις ταινίες που χάθηκαν στο σωρό”, “μια ταινία στην οποία πολλοί άνθρωποι δούλεψαν σκληρά και μια για την οποία είμαι πολύ περήφανος”.

Μιλώντας για το “Withnail & I” δήλωσε: “Καμία ταινία δε με έκανε να γελάσω περισσότερο, ή με γέμισε με περισσότερη χαρά…και τρόμο! Για μένα, αυτό είναι το τέλειο σινεμά”.

Τέλος, για το διάσημο “Νεκρό” του Jim Jarmusch ανέφερε: “Δε μοιάζει με τίποτα άλλο. Είναι μια ταινία που σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα, σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους”.

Οι διοργανωτές του Glastonbury δηλώνουν πως η τέντα του Cineramageddon θα έχει τη μεγαλύτερη οθόνη στη Μεγάλη Βρετανία και θα μπορεί να φιλοξενήσει ως 2000 θεατές. Το ντοκιμαντέρ του Temple, “Glastonbury”, θα ανοίξει το Cineramageddon που θα διαρκέσει πέντε μέρες, ξεκινώντας από τις 21 Ιουνίου. Θα προβληθούν πολλές ταινίες, ανάμεσα τους και τα “Apocalypse Now”, “Mad Max Fury Road”.

Όσον αφορά τον Depp, πρόσφατα τον είδαμε στο “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, ενώ αναμένουμε με αγωνία δυο ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί, τη νέα εκδοχή του “Murder on the Orient Express”, καθώς και το “LAbyrinth”.

Διαβάστε περισσότερα για: ,