Ο “Han Solo” έμεινε χωρίς σκηνοθέτη – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο “Han Solo” έμεινε χωρίς σκηνοθέτη

Ειδήσεις | 21-6-2017 |

Απολύτως απρόσμενα η Lucasfilm ανακοίνωσε πως οι Phil Lord και Christopher Miller δεν συμμετέχουν πια στο spinoff του Han Solo λόγω καλλιτεχνικών διαφωνιών.

Η Kathleen Kennedy δήλωσε, εκ μέρους της Lucasfilm, ότι “οι Phil Lord και Christopher Miller είναι πολύ ταλαντούχοι δημιουργοί που μαζέψαν μια εξαιρετική ομάδα κι ένα εκπληκτικό cast μα, όπως έγινε φανερό, έχουμε διαφορετικό καλλιτεχνικό όραμα για αυτή την ταινία και αποφασίσαμε να τελειώσουμε τη συνεργασία μας. Ο νέος σκηνοθέτης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Από την άλλη οι δύο δημιουργοί δήλωσαν πως “δυστυχώς, το όραμα μας και οι διαδικασίες μας δεν ήταν σε κοινή γραμμή με τους συνεργάτες μας. Αν και κανονικά δεν είμαστε οπαδοί της φράσης “χωρίζουμε λόγω καλλιτεχνικών διαφωνιών”, αυτή τη φορά αυτό το κλισέ είναι πραγματικό. Είμαστε πολύ περήφανοι για το καταπληκτική δουλειά της ομάδας μας και των ηθοποιών”.

Η αποχώρηση σκηνοθετών στη μέση των γυρισμάτων σπανίως μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα. Ειδικά στην περίπτωση των Lord και Miller οι οποίοι έχουν στο βιογραφικό τους ταινίες όπως το “The Lego Movie” και το “Cloudy With a Chance of Meatballs”. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter οι δύο δημιουργοί ήρθαν σε σύγκρουση με τον, σεναριογράφο της ταινίας αλλά και των “The Empire Strikes Back”, “Return of the Jedi” και “Star Wars: The Force Awakens”, Lawrence Kasdan ο οποίος πιθανόν να αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Σύμφωνα με το Deadline, ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι να αναλάβει ο Ron Howard τη σκηνοθεσία της ταινίας. Ο δημιουργός έχει αρκετές ταινίες στο βιογραφικό του όπως την τριλογία του Robert Langdon, βασισμένη στα βιβλία του Dan Brown, το “Apollo 13”, το “A Beautiful Mind” και πολλά άλλα.

Όπως και να έχει η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου του 2018 και, προς το παρόν, δεν έχει προκύψει κάποια νέα σχετική ανακοίνωση.

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell