Ο Abdellatif Kechiche βγάζει σε δημοπρασία το Χρυσό Φοίνικα του – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Abdellatif Kechiche βγάζει σε δημοπρασία το Χρυσό Φοίνικα του

Ειδήσεις | 7-6-2017 |

Η “Ζωή της Adele” έγραψε ιστορία, το 2013 στο Φεστιβάλ των Καννών, όταν και κέρδισε τρία βραβεία Palme d’Or. Ένα για τον σκηνοθέτη Abdellatif Kechiche και δύο για τις ερμηνείες των Adèle Exarchopoulos και Léa Seydoux.

Απ’ ότι φαίνεται όμως αυτή δεν θα είναι η μόνη ιστορία που θα θυμόμαστε στο μέλλον καθώς, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Kechiche βγάζει σε δημοπρασία το βραβείο του ώστε να χρηματοδοτήσει την επόμενη ταινία του με τίτλο “Mektoub Is Mektoub”.

Δείτε Επίσης: Ο Abdellatif Kechiche γυρίζει νέα ταινία μετά την Ζωή της Αντέλ 

Η πρώτη ταινία του Kechiche μετά την “Ζωή της Adele” βρέθηκε μετέωρη όταν δημιουργήθηκε πρόβλημα στην χρηματοδότηση από πλευράς της εταιρίας παραγωγής. Για να αποφύγει την ματαίωση της, ο Kechiche θα προχωρήσει στην πώληση του βραβείου του καθώς και άλλων αντικειμένων που σχετίζονται με την καριέρα του και το σύνολο της φιλμογραφίας του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης αντιμετωπίζει δυσκολίες με την ταινία “Mektoub Is Mektoub” καθώς και στο παρελθόν βρέθηκε αντιμέτωπος με την France Télévisions όταν αποφασίστηκε η ταινία να χωριστεί σε δύο μέρη.

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Antoine Bégaudeau “La blessure, la vraie” και σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Lou Luttiau, Shain Boumediene και Ophelie Bau.

Διαβάστε περισσότερα για: