Ο Romain Gavras βάζει μπροστά τη νέα του ταινία – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Romain Gavras βάζει μπροστά τη νέα του ταινία

Ειδήσεις | 16-6-2017 |

Και το όνομα αυτής: Mr. Freeze. Tα γυρίσματα της δεύτερης μεγάλου μήκους ταινίας του Romain Gavras ξεκίνησαν ήδη στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Ο γιός του σπουδαίου Κώστα Γαβρά, αφού άφησε πίσω του τα βίντεοκλιπ διάσημων καλλιτεχνών όπως οι Justice, Jay-Z, Kanye West, M.I.A και PNL, αλλά και διαφημίσεις προϊόντων, έκανε την πρώτη του ταινία το 2010, με τίτλο Our Day Will Come και πρωταγωνιστή το Vincent Cassel.

Και τώρα, οι δυό τους θα ξανασυναντηθούν στο Mr. Freeze, μια ταινία που περιστρέφεται γύρω από έναν μικρό βαρώνο ναρκωτικών στην Αλγερία και τις προσπάθειές του να φτιάξει μια μικρή νόμιμη επιχείρηση με τα χρήματα από τα ναρκωτικά. Η μητέρα του, που υποτίθεται θα είχε κρυμμένα αυτά τα χρήματα, τα έχασε στο τζόγο και ουσιαστικά τον αναγκάζει να επιστρέψει στην άνομη ζωή.

Εκτός του Cassel, στο καστ βρίσκονται οι Karim Lekiou, Isabelle Adjani και Oulaya Amamra. Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο σκηνοθέτης μαζί με τον Karim Boukercha, όπως και στην προηγούμενη ταινία του Γαβρά, αλλά και τον Noe Debre

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,