Το Los Angeles θα θυμίσει λίγο από Gotham City – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Los Angeles θα θυμίσει λίγο από Gotham City

Ειδήσεις | 16-6-2017 |

Μετά τον θάνατο του Adam West, του πρώτου ηθοποιού που ενσάρκωσε τον ρόλο του Batman σε μια ταινία του 1966, η πόλη του Λος Άντζελες απέδωσε φόρο τιμής στον ηθοποιό με έναν από τους πιο «επικούς» τρόπους που θα μπορούσε.

Οι κάτοικοι του Λος Άντζελες, μαζί με τον δήμαρχο Eric Garcetti και τον επικεφαλή της αστυνομίας του Λος Άντζελες Charlie Beck, συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στο δημαρχείο της πόλης και άναψαν το γνωστό σε όλους μας «σήμα» του Batman στον ουρανό, όπως παρουσιαζόταν και στις ταινίες όταν η πόλη της Gotham βρισκόταν σε κίνδυνο, δείχνοντας τον σεβασμό τους και την αγάπη τους για τον ηθοποιό.

Ο Adam West, απεβίωσε σε ηλικία 88 χρονών μετά από μια σύντομη μάχη με τη λευχαιμία. Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός πέρα από τον ρόλο του στην ταινία «Batman» αγαπήθηκε και για τη συμμετοχή στο «Family Guy» Και στο «The Fairly OddParents» όπου δάνειζε τη φωνή του σε αγαπημένους χαρακτήρες.

Το πάθος του για το αντικείμενο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ben Affleck ο οποίος δήλωσε πως τον ευχαριστεί θερμά που «του έδειξε πως γίνεται»

Διαβάστε περισσότερα για: , ,