«Οι γυναίκες» των «Επικίνδυνων Αποστολών» – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

«Οι γυναίκες» των «Επικίνδυνων Αποστολών»

Ειδήσεις | 19-6-2017 |

Ο επόμενος σταθμός στην γνωστή σειρά ταινιών «Επικίνδυνες Αποστολές» είναι γεγονός και βρίσκεται ήδη μεταξύ των πολύ αναμενόμενων ταινιών. Αν και ελάχιστα είναι γνωστά όσον αφορά την υπόθεση της ταινίας, δεν θα ξεφεύγει –φυσικά- από το γνωστό πρότυπο, με τον Tom Cruise να πηδάει από κτήριο σε κτήριο και να κάνει τα γνωστά «κόλπα» του. Παρ’ όλα αυτά αναμένεται σε αυτήν την ταινία, να γίνουν μερικές παραπάνω αποκαλύψεις για το Συνδικάτο.

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν διάφορες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει αυτή του Tom Cruise με ένα πολύ ιδιαίτερο μουστάκι.

Λίγες μέρες αργότερα όμως, την παράσταση κλέβει μια άλλη φωτογραφία που αποκαλύπτει «τις γυναίκες» της ταινίας.  Η Simon Pegg επιστρέφει καθώς επίσης και η Rebecca Ferguson που γνωρίσαμε μέσα από τη προηγούμενη ταινία της σειράς, «Rogue Nation». Το cast συμπληρώνεται με τους Alec Baldwin, Sean Harris, Bing Rhames και Michell Monaghan –παλιοί γνώριμοι των «Επικίνδυνων Αποστολών» – ενώ άλλοι όπως η Angela Basset, Vanessa Kirby και Sian Brooke θα κάνουν την πρεμιέρα τους.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Christofer McQuarrie δηλώνει ιδιαίτερα περήφανος για τους ηθοποιούς που θα πλαισιώνουν την ταινία του, και δεν παραλείπει να κάνει σχετικές δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Δεν έχουμε λοιπόν, παρά να περιμένουμε το πρώτο teaset trailer της ταινίας για τις δούμε και εν δράσει.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,