Οι Simon Pegg και Nick Frost αποκαλύπτουν τα σχέδια τους για το μέλλον – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Simon Pegg και Nick Frost αποκαλύπτουν τα σχέδια τους για το μέλλον

Ειδήσεις | 17-5-2017 |

Οι αγαπημένοι Simon Pegg και Nick Frost αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρία παραγωγής ταινιών και σειρών με το, έξυπνο, όνομα Stolen Picture. Οι δύο ηθοποιοί μετράνε πολλά χρόνια πετυχημένων συνεργασιών και, δεδομένου ότι ο Edgar Wright φαίνεται να είναι αρκετά απασχολημένος τον τελευταίο καιρό, είναι πραγματικά μια ευχάριστη είδηση πως οι δύο τους ετοιμάζουν πράγματα για το μέλλον.

Η πραγματική βέβαια είδηση είναι πως η Stolen Picture ήδη ανακοίνωσε την πρώτη της, horror- comedy, ταινία με τον τίτλο “Slaughterhouse Rulez”. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο, δημιουργός του “Fantastic Fear Of Everything”, Crispian Mills σε ένα σενάριο που έχει συγγράψει μαζί με τον Henry Fitzherbert.

Σε αυτή, ο ήρωας της ταινίας, Don Wallace, παλεύει για την επιβίωσή του σε ένα οικοτροφείο πλουσίων όπου κυριαρχούν παιχνίδια εξουσίας, σαδιστικοί κανόνες και παλιομοδίτικες τελετές ενώ παράλληλα από μια τρύπα στην αυλή του σχολείου ξεχύνεται ένας ανείπωτος τρόμος τον οποίο θα πρέπει όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν.

Κάτι μεταξύ “This is the End” και “Kingsman” δηλαδή από την εταιρία παραγωγής των Simon Pegg και Nick Frost. Αρκετά ενδιαφέρον concept ακόμη και αν έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη μέχρι την τελική κυκλοφορία της ταινίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ταινία καθώς και για τα υπόλοιπα projects των δύο ηθοποιών αναμένονται να δημοσιοποιηθούν στο προσεχές μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,