Πρώτες εικόνες από το 'The Death and Life of John F. Donovan' του Xavier Dolan – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες εικόνες από το ‘The Death and Life of John F. Donovan’ του Xavier Dolan

Ειδήσεις | 12-5-2017 |

Χωρίς να ακολουθεί έναν συνηθισμένο προγραμματισμό παραγωγής μιας ταινίας, ο Xavier Dolan έχει ξεκινήσει να γυρίζει το αγγλόφωνο ντεμπούτο του με τίτλο The Death and Life of John F. Donovan από τον περασμένο Ιούλιο, με το βαρύ πρόγραμμα των συντελεστών του λαμπερού του cast να τον αναγκάζει να διακόπτει και να συνεχίζει τα γυρίσματα του επανειλημμένα. Τα πράγματα  δείχνουν όμως να μπαίνουν επιτέλους σε μια τελική ευθεία, κάτι που υποδηλώνουν και οι πρώτες φωτογραφίες της ταινίας που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα.

Το πολυμελές cast της ταινίας συμπεριλαμβάνει τους Jessica Chastain, Kit Harrington, Susan Sarandon, Kathy Bates, Natalie Portman, Jacob Tremblay, Michael Gambon, και Sarah Gadon, πολλούς από τους οποίους μπορούμε να δούμε στις παρακάτω φωτογραφίες από τα γυρίσματα, τραβηγμένες από τον Shayne Laverdière.

Η ταινία λαμβάνει χώρα στις αρχές της χιλιετίας και επικεντρώνεται στον John F Donovan, έναν Αμερικάνο σταρ της τηλεόρασης κοντά στα 30, και την αλληλογραφία του με τον Rupert Turner, έναν νεαρό επίδοξο ηθοποιό που ζει με την μητέρα του στην Αγγλία. Η ζωή τους παίρνει δραματική τροπή όταν η ύπαρξη της δια αλληλογραφίας σχέσης τους γίνεται δημόσια γνωστή, εκμαιεύοντας τις πιο ακραίες υποθέσεις και φήμες, οδηγώντας την καριέρα και την ζωή του Donovan σε μια κάθετη πτώση. Μια δεκαετία μετά, ο νεαρός ηθοποιός ανακαλεί την σχέση του με το παλιό του είδωλο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Collider στο slideshow που ακολουθεί:

This slideshow requires JavaScript.