Ο Doug Liman αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδιά του – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Doug Liman αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδιά του

Ειδήσεις | 8-5-2017 |

Μετά την “Wonder Woman”, την “Justice League” και την πρόσφατη ανακοίνωση των “Gotham Sirens”  και “Batgirl“, μια ακόμη ταινία της DC βρίσκεται στο προσκήνιο.

Και αυτή δεν είναι άλλη από την Justice League Dark, την ομάδα στην οποία συμμετέχουν οι John Constantine, Madame Xanadu, Deadman, Zatanna και Shade the Changing Man, και η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα comics το 2011. Οι ήρωες που πρωταγωνιστούν σε αυτή, όπως φανερώνει και ο τίτλος, έχουν σχέση με τις σκοτεινές τέχνες και τη μαγεία.

Δείτε Επίσης: Black Adam- Και ο Dwayne Johnson στην all star team της DC

Ο Guillermo del Toro από το 2012 μας προετοίμαζε για την μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη ώσπου να αποχωρήσει τελικά, μετά από τέσσερα χρόνια, δίνοντας τη θέση του στον Doug Liman ο οποίος πρόσφατα περιέγραψε το όραμα του για την ταινία η οποία, προς το παρόν, έχει τον τίτλο “Dark Universe”.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη λοιπόν πρόκειται για μια “μικρή και προσωπική ιστορία που θα εστιάζει στην ανθρώπινη πλευρά του John Constantine και η οποία θα εκπλήξει τους θεατές από το πόσο ανθρώπινη κι επικεντρωμένη στους χαρακτήρες θα είναι σε σχέση με άλλες ταινίες του είδους”.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Michael Gili και σε αυτή αναμένεται να εμφανιστούν οι Constantine, Swamp Thing, Deadman, Zatanna and Etrigan the Demon.

Σε άλλες δηλώσεις ο Doug Liman αποκάλυψε πως το sequel του “Edge of Tomorrow” θα ονομάζεται, εκτός απροόπτου, “Live Die Repeat and Repeat” και σε αυτό θα επιστρέψουν οι Tom Cruise και Emily Blunt

Δείτε Επίσης: Edge of Tomorrow 2 (ή αλλιώς: time to make some money) 

Καμία από τις δύο ταινίες δεν είναι γνωστό πότε υπολογίζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες ενώ το “The Wall“, η πιο πρόσφατη ταινία του σκηνοθέτη, δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα για: ,