Νέες φήμες για το ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης του νέου "James Bond" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες φήμες για το ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης του νέου “James Bond”

Ειδήσεις | 2-5-2017 |

Νέες φήμες θέλουν τον Paul McGuigan να σκηνοθετεί την επόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον James Bond. Οι φήμες ξεκίνησαν από το IndieWire, σύμφωνα με το οποίο οι παραγωγοί της σειράς με το γνωστό ήρωα, Barbara Broccoli και Michael G. Wilson είναι πολύ ευχαριστημένοι με την τροπή που έχει πάρει η καριέρα του McGuigan, ο οποίος αυτή την εποχή ετοιμάζει τη νέα του ταινία “Film Stars Don’t Die in Liverpool”.

Ο Σκωτσέζος σκηνοθέτης μπορεί να μην είναι τόσο διάσημος όσο ο Sam Mendes, αλλά μοιάζει ενδιαφέρουσα επιλογή καθώς έχει σκηνοθετήσει το υποτιμημένο “Lucky Number Slevin”, αλλά και τέσσερα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του BBC “Sherlock”. Από την άλλη, βέβαια, έχει σκηνοθετήσει και το πολύ κακό “Victor Frankenstein”.

Η επόμενη ταινία με ήρωα τον Bond θα είναι η 25η και οι εντυπώσεις που άφησε η προηγούμενη, το “Spectre”, δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Θα είναι ο Paul McGuigan αυτός που θα βοηθήσει τη σειρά να επανακάμψει; Θα επιστρέψει ο Daniel Craig στο ρόλο του James Bond; Μείνετε συντονισμένοι και θα το μάθουμε σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα για: ,