Κάννες 2017: ήδη φαβορί το Loveless για το Χρυσό Φοίνικα, ενώ μάγεψε το Wonderstruck – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κάννες 2017: ήδη φαβορί το Loveless για το Χρυσό Φοίνικα, ενώ μάγεψε το Wonderstruck

Ειδήσεις, Φεστιβάλ | 19-5-2017 |

Όσοι παρευρέθηκαν στην προβολή της νέας ταινίας του Andrey Zvyagintsev συμφωνούν πως η νέα του ταινία χωρίς αμφιβολία αποτελεί μια σοβαρή υποψηφιότητα για τον φετινό Χρυσό Φοίνικα. Πηγές όπως το Guardian, το Telegraph και άλλες την αποθεώνουν ως ένα θρίλερ που υπνωτίζει το θεατή, βάζοντάς τον στον κόσμο της έντασής του με ευκολία, ενώ οξύτατη είναι η κριτική η οποία ασκείται στη ρώσικη κοινωνία, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο εξαρχής από τον σκηνοθέτη. Για μια ακόμα φορά οι μεταφορές συνάδουν με την κυριολεξία στο σενάριο που υπογράφει ο σκηνοθέτης μαζί με τον Oleg Negin, και χαρακτηριστικές είναι οι ερμηνείες που δίνει το πρωταγωνιστικό δίδυμο Alexey Rozin και Maryana Spivak. Να σημειωθεί, επίσης, ότι τα δικαιώματα της ταινίας για την Βόρεια και Κεντρική Αμερική αποκτήθηκαν από τη Sony.

Στην πρεμιέρα της ταινίας παρευρέθησαν ανάμεσα σε άλλους η Deepika Padukone, η Lily Donaldson, η Robin Wright και η Emily Ratajkowski.

Από την άλλη, η νέα ταινία του Todd Haynes (Carol) παρ’ ότι αφορά σε ένα νεότερο ηλικιακά κοινό, αγκαλιάστηκε ως μια πραγματική σπουδή πάνω στο πως να κάνεις ένα φιλμ για παιδιά (και όχι μόνο), με το Variety να του βάζει 4 αστέρια και να μιλάει για μια ταινία υπέροχη, συγκινητική, για μια αφήγηση πρωτοποριακή και εν τέλει για ένα φιλμ το οποίο ίσως παραείναι έξυπνο για το ενήλικο κοινό. Μπορεί να μην δείχνει ιδανικό για Χρυσό Φοίνικα, αλλά πάντως τις καρδιές του κοινού και των κριτικών τις κέρδισε χωρίς δυσκολία.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,
wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell