Είναι επίσημο! Νέος κινηματογραφικός Hellboy! – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι επίσημο! Νέος κινηματογραφικός Hellboy!

Ειδήσεις | 10-5-2017 |

Ο Hellboy ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη αλλά όχι όπως θα περιμένατε καθώς δεν πρόκειται για το επόμενο κεφάλαιο του κινηματογραφικού σύμπαντος που έστησε ο Guillermo del Toro to 2004.

Αντίθετα, ο δημιουργός του comic, Mike Mingola ανακοίνωσε το reboot του franchise με τον David Harbour, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα απ’ το “Stranger Things”, να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα νέα έρχονται να επιβεβαιώσουν την δήλωση του del Toro, ο οποίος παλιότερα μας είχε διαβεβαιώσει ότι “τo Hellboy 3, δεν θα γίνει”.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο Mingola αποκάλυψε πως η ταινία θα είναι R Rated ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Neil Marshall,  ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του μέσα από τη δουλειά του στα “The Descent” και “Game of Thrones”. Το σενάριο της πρώτης ταινίας του reboot, με τίτλο “Hellboy: Rise of the Blood Queen”, είναι ήδη έτοιμο δια χειρός Mingola, Andrew Cosby και Christopher Golden

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά την έναρξη των γυρισμάτων ή για το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία, αλλά σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,