Έφτασε στο απροχώρητο η τραγική κατάσταση του Johnny Depp ( ; ) – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έφτασε στο απροχώρητο η τραγική κατάσταση του Johnny Depp ( ; )

Ειδήσεις | 5-5-2017 |

Δυστυχώς για τον αγαπημένο Depp ο θυμόσοφος λαός, για μια ακόμη φορά, έχει απόλυτο δίκιο όταν λέει πως ενός κακού μύρια έπονται. Δεν έχει κλείσει καλά-καλά 3μηνο από την δικαστική περιπέτεια που βίωσε μηνύοντας κάθε πιθανό κι απίθανο manager που τον είχε αναλάβει στην πολυετή κινηματογραφική του καριέρα και τα δυσάρεστα δεν έχουν τελειωμό.

Τέλη του Ιανουαρίου ήταν όταν κινήθηκε νομικά εναντίον των επιχειρηματικών του αντιπροσώπων με την κατηγορία είσπραξης τελών χωρίς την συγκατάθεση του. Η εν λόγω δικαστική διαμάχη μαίνεται μέχρι και σήμερα αφού η μέχρι πρότινος εταιρία του TMG καταθέτει συνεχώς καταγγελίες για τις υπερβολικές κι εκτός ελέγχου δαπάνες του Johnny.

Η νέα είδηση λοιπόν, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγκυρο Hollywood Reporter, αφορά μια ακόμη τρομακτικά άσκοπη δαπάνη του 53χρονου ηθοποιού. Καθώς φαίνεται λοιπόν ο αστέρας του Hollywood είχε βαρεθεί να απομνημονεύει ατάκες (που όφειλε να γνωρίζει) για ρόλους του.. και γι’ αυτό προσέλαβε μηχανικό ήχου να του διαβάζει λόγια τα οποία άκουγε μέσω ακουστικού.

Ο Johnny επέμενε πως αυτός ο μηχανικός ήχου έπρεπε να πληρώνεται σε ετήσια βάση, ούτως ώστε να μη χρειάζεται πλέον να απομνημονεύει τις ατάκες του“, γράφει ο δικηγόρος της εταιρίας Michael Kump. Παρότι ο μισθός του μηχανικού δεν αναφέρεται στην καταγγελία, η εν λόγω θέση φέρεται να κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

To παραμύθι όμως δεν τελειώνει εδώ και καθώς φαίνεται θα έχει λυπημένο τέλος για τον Johnny Depp. H TMG αναφέρει στην τελευταία καταγγελία αγορές δεκατεσσάρων πλουσιοπάροχων κατοικιών ανά τον κόσμο και σαράντα πέντε οχημάτων πολυτελείας. Δεν αρκούν τα παραπάνω; Προσθέστε εβδομήντα συλλεκτικές κιθάρες καθώς και σπάνια κειμήλια του Hollywood που στεγάζονται σε 12 αποθήκες στο Los Anχeles.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στον επίλογο της καταγγελίας εκεί όπου η TMG καθιστά υποχρεωτικό τον έλεγχο και την αξιολόγηση της ψυχικής υγείας του Depp αφού οι παραπάνω δαπάνες χαρακτηρίζονται από έλλειψη ελέγχου παρορμήσεων αλλά φανερώνουν και ψυχαναγκαστικές διαταραχές που βρίσκουν διέξοδο στις σπατάλες.
Πολύ σκοτεινό το τοπίο για τον πάλαι ποτέ ακαταμάχητο Johnny Depp..

Διαβάστε περισσότερα για: