Δεν θα έχουμε νέα σεζόν "Φιλαράκια" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr
Spamcheckr.com
This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

Die hier angezeigten Sponsored Listings werden von dritter Seite automatisch generiert und stehen weder mit dem Domaininhaber noch mit dem Dienstanbieter in irgendeiner Beziehung. Sollten markenrechtliche Probleme auftreten, wenden Sie sich bitte direkt an den Domaininhaber, welcher aus dem Whois ersichtlich wird.

Δεν θα έχουμε νέα σεζόν “Φιλαράκια”

Ειδήσεις | 9-5-2017 |

Η παραπάνω εικόνα έκανε την εμφάνισή της στα social media, και η διάσημη γραμματοσειρά μαζί με την κορνίζα που κοσμούσε το διαμέρισμα της Monica, και το logo του NBC, έκανε πολλούς fans να μιλάνε στο internet χτες για αναβίωση της αγαπημένης σειράς Friends. Ταυτόχρονα ένα λογαριασμός στα social media με το όνομα David Schwimmer, δηλαδή του ηθοποιού που παίζει τον Ross, έκανε σχετικό ποστ, μιλώντας για νέα σεζόν και τίτλο επεισοδίου ”The One they are back”. Το προφίλ όμως δεν ήταν του πραγματικού ηθοποιού αλλά fake και η είδηση τίποτα άλλο από hoax.

Έτσι δεν θα δούμε νέα σεζόν Φιλαράκια, τουλάχιστον όχι το 2018. Πρόσφατα μάλιστα η δημιουργός της σειράς, απέκλεισε σχετικές φήμες, λέγοντας ότι η σειρά αφορούσε την συγκεκριμένη ηλικία των πρωταγωνιστών της και δεν υπάρχει κανένα πλάνο επιστροφής.