Αποχώρησε ο Zack Snyder από τη σκηνοθεσία του Justice League – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αποχώρησε ο Zack Snyder από τη σκηνοθεσία του Justice League

Ειδήσεις | 23-5-2017 |

Ο Zack Snyder αποφάσισε να αποχωρήσει από το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης του πολυαναμενόμενου Justice League, του μεγάλου στοιχήματος της DC. Ο σκηνοθέτης έχασε τον περασμένο Μάρτιο την κόρη του σε ηλικία μόλις 20 ετών και, σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, τόνισε πως προσπαθούσε να δει τη δουλειά σαν “καθαρτήριο” μετά το τραγικό συμβάν, ωστόσο οι τεράστιες ευθύνες και απαιτήσεις τον έκαναν να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να αποχωρήσει για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του που περνάει δύσκολες ώρες.

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στο πώς παρ’όλο που προσπάθησε να κρατήσει την αυτοκτονία της κόρης του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να προστατεύσει την οικογένειά του, κατάλαβε πως έπρεπε να αποχωρήσει για να ανακτηθεί η ηρεμία του.

Την ταινία θα αναλάβει ο γνωστός μεταξύ άλλων και από το Avengers, Joss Whedon, που έχει γράψει και θα γυρίσει κάποιες επιπλέον σκηνές το καλοκαίρι στο Λονδίνο, υπό την έγκριση του Snyder. Ο πρόεδρος της Warner Bros., Toby Emmerich, δήλωσε πως ο τόνος της ταινίας δεν θα αλλάξει με τον Whedon στο τιμόνι, απλώς θα γίνουν μερικές προσθήκες στο σχεδόν ολοκληρωμένο προϊόν.

Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,
wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell