Ο Henry Cavill ανακοινώνει μέσω Instagram ότι θα είναι στο Mission: Impossible 6 – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Henry Cavill ανακοινώνει μέσω Instagram ότι θα είναι στο Mission: Impossible 6

Ειδήσεις | 18-3-2017 |

Ο τελευταίος Superman,  Henry Cavill, θα συμμετάσχει στο 6ο sequel της ταινίας Mission: Impossible, σε σκηνοθεσία Christopher McQuarrie και ανακοίνωσε το νέο με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο.

“Λοιπόν, @henrycavill. Είχα μια σκέψη. Είμαι περίεργος να μάθω αν θα σε ενδιέφερε ένας ρόλος για το 6ο Mission: Impossible. Δεν υπάρχει πίεση,” έγραψε ο σκηνοθέτης στο  Instagram του.

Σύντομα ο Cavill απάντησε “Πως μπορώ να πω όχι σε έναν άντρα με τόσο υπέροχα μαλλιά” και ο σκηνοθέτης μετά σχολίασε: “Εξαιρετικά. Μόνο κάποιες προειδοποιήσεις: πρέπει να σου αρέσουν τα μεγάλα ύψη, οι γρήγορες ταχύτητες, οι μηχανές και τα οχήματα κάθε τύπου (ειδικά τα αεροσκάφη), τα κασκαντερικά, τα όπλα. Όλα καλά;”

“Μόνο αν πετάξω στ’ αλήθεια,” έγραψε ο Cavill κι ο McQuarrie απάντησε: “Πιστεύω ότι αναφέρθηκα ξεκάθαρα σε κασκαντερικά. Είσαι μέσα;”

Ο ηθοποιός του The Justice League επιβεβαίωσε “Ok….. Είμαι μέσα!” και τότε ο McQuarrie έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας ότι : “Τέλεια. Καλώς ήρθες. Ο λογαριασμός σου θα αυτοκαταστραφεί σε 5 δευτερόλεπτα.”

Say, @henrycavill. Had a thought. Curious if you’re interested in a role in the 6th installment of Mission: Impossible. No pressure.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) στις

Μετά από επιβεβαίωση ανακοινώθηκε ότι πράγματι ο Cavill υπέγραψε για τη συμμετοχή του στην ταινία.

Ο McQuarrie είχε σκηνοθετήσει το προηγούμενο Mission: Impossible, Rogue Nation, όπου πρωταγωνιστούσαν οι: Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Jeremy Renner και Rebecca Ferguson. Όλοι, εκτός του Rhames, θα επιστρέψουν για το 6ο sequel.

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell