Ξανά Μαζί οι Joaquin Phoenix και Gus Van Sant – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ξανά Μαζί οι Joaquin Phoenix και Gus Van Sant

Ειδήσεις | 30-11-2016 |

Σε μια νέα συνεργασία φαίνεται πως θα προχωρήσουν ο Joaquin Phoenix και ο Gus Van Sant. Ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται να φέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του, διάσημου τετραπληγικού σχεδιαστή, John Callahan με τον Phoenix να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ταινία με τίτλο “Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot” θα βασίζεται στη βιογραφία του ίδιου του Callahan. Ο σχεδιαστής έγινε αλκοολικός στην ηλικία των 12 και χρήστης ναρκωτικών στην εφηβεία του ώσπου κατέληξε τετραπληγικός μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που προέκυψε μετά από μία ημέρα κραιπάλης. Τελικά άρχισε να σχεδιάζει, χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια του και να εκδίδει τα σχέδια του κάτι που τον βοήθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή του και να συμφιλιωθεί με την οικογένεια του. Πέθανε το 2010 εξαιτίας επιπλοκών οι οποίες προέκυψαν μετά από μία εγχείρηση.

Στο παρελθόν ο Robin Williams, ο οποίος ήταν μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς του Callahan, αποπειράθηκε να αναλάβει την παραγωγή και να πρωταγωνιστήσει σε μια κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας, κάτι που τελικά δεν ευδοκίμησε.

Αν τελικά προχωρήσει, η ταινία θα αποτελέσει την πρώτη συνεργασία του Joaquin Phoenix με τον Gus Van Sant μετά το μνημειώδες ‘To Die For’ του 1995.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,
wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell