Ο Sheldon του The Big Bang Theory αποκτά τη δική του spin-off σειρά – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Sheldon του The Big Bang Theory αποκτά τη δική του spin-off σειρά

Ειδήσεις | 9-11-2016 |

Μετά από δέκα επιτυχημένες σεζόν στην τηλεόραση, η δημοφιλής σειρά The Big Bang Theory που έκανε την nerd κουλτούρα cool θα κάνει την πρώτη επέκταση του κόσμου της με τη μορφή μιας άλλης spin-off σειράς. Πρόκειται για ένα prequel που θα επικεντρώνεται στην εφηβική ηλικία του πιο γνωστού χαρακτήρα της, του Sheldon Cooper.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η νέα σειρά με τον απλό τίτλο Sheldon, θα έχει επικεφαλής τους Chuck Lorre και Bill Brady του Big Bang και ο κύριος επιβλέπων σε ρόλο showrunner θα είναι ο Steve Molaro. Αυτή τη στιγμή η ομάδα των δημιουργών βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το CBS με σκοπό να φέρουν στη ζωή ένα show που περιγράφεται ως ένα ”Malcolm in the Middle με ένα νεαρό, πιθανός έφηβο Sheldon”.

Ο Jim Parsons, ο οποίος παίζει τον συμπαθή αντικοινωνικό nerd, θα εκτελέσει χρέη παραγωγού για τη νέα σειρά. Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για το casting της σειράς, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι δεν θα δούμε κάποιον από τους βασικούς χαρακτήρες σε αυτή, αφού τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται χρόνια πριν γνωριστούν.