Ο ρόλος του Johnny Depp στο Fantastic Beasts επιτέλους αποκαλύπτεται – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο ρόλος του Johnny Depp στο Fantastic Beasts επιτέλους αποκαλύπτεται

Ειδήσεις | 9-11-2016 |

Από τη στιγμή που μαθεύτηκε ότι ο Johnny Depp θα εμφανιστεί στο Fantastic Beasts and Where to Find Them και θα έχει βασικό ρόλο στα sequel, οι φημολογίες πήραν φωτιά για το ποιον χαρακτήρα θα παίξει τελικά. Οι δύο επικρατέστερες προτάσεις ήταν αυτές του Albus Dumbledore και του κακού Gellert Grindelwald, ενός μυστηριώδη χαρακτήρα που συνδέεται με τους Κλήρους του Θανάτου.

Χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση και χάρις στον σκηνοθέτη David Yates, τώρα πλέον ξέρουμε ότι ο Depp όντως θα παίξει τον Grindelwald.

”Η βασική αρχή του casting της ταινίας ήταν να πάμε με τον καλύτερο ηθοποιό για το ρόλο. Την πιο εμπνευσμένη, ενδιαφέρουσα, ιδανική επιλογή για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Και καθώς εξετάζαμε τον Grindelwald σκεφτήκαμε, ‘Ποιος θα τον οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση; Σε αυτή τη βιομηχανία, αυτό είναι μια δύσκολη υπόθεση. Είσαι εξαιρετικός την μια εβδομάδα, την επόμενη ο κόσμος λέει περίεργα πράγματα για σένα, είσαι μία πάνω, μία κάτω. Αλλά κανείς δεν σου παίρνει το γνήσιο ταλέντο σου. Ο Johnny Depp είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης. Έχει δημιουργήσει αρκετούς χαρακτήρες που θα μείνουν αξέχαστοι. Είναι ένας πραγματικά λαμπρός ηθοποιός. Είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε τι θα κάνει με αυτόν τον τύπο, τον χαρακτήρα.”

”Είναι ατρόμητος, είναι ευφάνταστος, είναι φιλόδοξος” συνέχισε ο σκηνοθέτης του Fantastic Beasts. ”Σκεφτήκαμε ότι θα κάνει κάτι διασκεδαστικό και ιδιαίτερο. Έτσι πήγαμε σε αυτόν, τελείως σε αυτή την εγωιστική βάση. Δεν μας νοιάζει αν είναι διάσημος ή όχι. Απλά ξέρουμε ότι είναι ενδιαφέρον.”

Κατά τα φαινόμενα, το franchise των Fantastic Beasts θα επικεντρωθεί στον συγκεκριμένο κακό την περίοδο που ήταν στα ύψη της δύναμης του με το Elder Wand, το οποίο ήδη ξέρουμε ότι ο Voldemort τελικά πήρε στην κατοχή του χρόνια μετά.

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell