Ο Kevin Feige επιβεβαιώνει: Ο Michael Keaton θα είναι ο Vulture στο Spider-Man: Homecoming – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Kevin Feige επιβεβαιώνει: Ο Michael Keaton θα είναι ο Vulture στο Spider-Man: Homecoming

Ειδήσεις | 9-11-2016 |

Με τις φήμες για την συμμετοχή του στο cast του Spider-Man: Homecoming να είναι εκεί έξω εδώ και καιρό, πλέον ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση ότι ο Michael Keaton θα παίξει τον κακό Adrian Toomes γνωστό και ως The Vulture.

”Είχαμε μια wish list και οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που θέλαμε έχουν συμφωνήσει, τουλάχιστον σε ότι αφορά το κοντινό μέλλον.” ήταν τα λόγια του διευθυντή της Marvel Studios Kevin Feige όταν η συζήτηση με την Toronto Sun έφερε τους επερχόμενους κακούς του MCU. ” Η Cate Blanchet θα παίξει την Hela στο Thor: Ragnarok. Ο Vulture του Michael Keaton είναι άλλη μια επιτυχία και φυσικά, επιτέλους, θα παρουσιάσουμε τον Thanos του Josh Brolin (Στο Avengers: Infinity War). Ανυπομονούμε για αυτό πάρα πολύ.”

Εκτός από τον Vulture, στην επερχόμενη ταινία ο Spider-Man του Tom Holland θα έρθει αντιμέτωπος και με τον Tinkerer ή αλλιώς Phineas Mason τον οποίο θα παίξει ο Michael Chernus, ενώ ο Bokeem Woodbine ακούγεται ότι θα ερμηνεύσει τον Shocker.

Στο ίντερνετ τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και κάποιο υποτιθέμενο concept art του Vulture το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

14925579_1541931372490096_6904862472819089099_n

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell