Η Juliette Binoche στην νέα ταινία της Mia Hansen-Løve – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Juliette Binoche στην νέα ταινία της Mia Hansen-Løve

Ειδήσεις | 29-11-2016 |

Η Mia Hansen-Løve είναι σίγουρα μια από τις πιο ανερχόμενες ευρωπαίες σκηνοθέτριες. Η τελευταία της ταινία L’ avenir/ Things to come , με πρωταγωνίστρια την Isabelle Huppert ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες της φετινής Berlinale και συγκέντρωσε πολλές θετικές κριτικές από κριτικούς και κοινό. Τώρα η Γαλλίδα δημιουργός ετοιμάζει μια νέα ταινία που θα ονομάζεται Maya και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα πρωταγωνιστεί η Juliette Binoche μαζί με τον Γάλλο ηθοποιό Roman Κοlinka, που έχει συνεργαστεί ήδη με την Mia Hansen-Løve στο Things to come και στο Eden. Το Maya θα επικεντρώνεται στην ιστορία ενός πολεμικού ανταποκριτή που επιστρέφει στο σπίτι του στην Δυτική Ινδία μετά από την ομηρία του στην Συρία. Ο ρόλος της Binoche στην ταινία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός αλλά ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα.

Μαζί με το Maya η Η Mia Hansen-Løve έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει μια ακόμα ταινία που θα είναι εμπνευσμένη απο τον επίσης σκηνοθέτη και άντρα της Olivier Assayas. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημιουργός έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι εμπνέεται από την οικογένεια της για τις ταινίες της, όπως και εμπνεύστηκε από την μητέρα της για τον χαρακτήρα της Isabelle Huppert στο Things to come και από τον αδερφό της για τον κεντρικό χαρακτήρα στο Eden.

Το L’avenir/ Things to come παίζεται ακόμα στις αίθουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δείτε σε ποιες αίθουσες και διαβάστε κριτική για την ταινία εδώ:

L’ Avenir / Things to Come

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell