Η Jennifer Lawrence δηλώνει "η μεγαλύτερη θαυμάστρια" της Emma Stone μετά το "La La Land" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jennifer Lawrence δηλώνει “η μεγαλύτερη θαυμάστρια” της Emma Stone μετά το “La La Land”

Ειδήσεις | 26-11-2016 |

 Η Jennifer Lawrence κι η Emma Stone είναι οι καλύτερες φίλες που θα ‘θελες να έχεις και οι ίδιες είναι πολύ φίλες και στην πραγματικότητα. Κι ενώ μπορεί να φαντάζει δύσκολο το να είσαι κολλητός φίλος με κάποιον που κάνει την ίδια δουλειά με ‘σένα και κυνηγάει τους ίδιους ρόλους που κυνηγάς κι εσύ, παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους καταλαβαίνουν ότι έχουν να προσφέρουν διαφορετικά πράγματα στο χώρο. Η Lawrence πρόσφατα παρευρέθη σε προβολή του “La La Land” και εκθίασε την Stone για την οσκαρική ερμηνεία της δηλώνοντας η μεγαλύτερη θαυμάστρια της. “Αγαπώ τη δουλειά μου ” δήλωσε η πρωταγωνίστρια του “Passengers” . “Δεν ξέρω τι θα ήμουν χωρίς την υποκριτική. Αν λοιπόν κάποιος αγαπάει κι αυτός την υποκριτική αυτό μας φέρνει κοντά. Αλλά εξαρτάται κι από το πως είναι ο άλλος άνθρωπος κι η Emma είναι τόσο νορμάλ και αξιαγάπητη.”

Όσο για τη Stone, κι εκείνη υποστηρίζει 100% τη Lawrence και ξέρει ότι οι δυο τους θα ήταν φίλες ακόμα κι αν δεν εργάζονταν για την ίδια βιομηχανία κινηματογράφου.

“Μπορεί να μην το ξέρει καν, αλλά υπήρχε μια εποχή που σκεφτόμουν ‘Δεν έχω καμία ελπίδα, δε θα ξαναδουλέψω ποτέ, εκείνη είναι τόσο εξαιρετική και τόσο ταλαντούχα, την έβαψα,’” δήλωσε η Stone. “Μετά ηρέμησα, και συνειδητοποίησα ότι είμαστε τελείως διαφορετικές οι δυο μας, και γι’ αυτό υπάρχει χώρος και για τις δυο μας στη δουλειά. Την υποστηρίζω απόλυτα σε θέματα δουλειάς και νιώθω κι από εκείνη το ίδιο, αλλά ξέρω ότι θα γινόμασταν φίλες ακόμα κι αν δεν κάναμε την ίδια δουλειά.”

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell