Η Mila Kunis κατά του σεξισμού στο Χόλιγουντ – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Mila Kunis κατά του σεξισμού στο Χόλιγουντ

Ειδήσεις | 5-11-2016 |

Όταν ζήτησαν από τη Mila Kunis να φωτογραφηθεί ημίγυμνη για ανδρικό περιοδικό προκειμένου να προωθήσει μια ταινία της κι εκείνη αρνήθηκε, ένας παραγωγός την απείλησε λέγοντάς της “Δε θα δουλέψεις ποτέ ξανά σ’ αυτήν την πόλη”.

Αυτά τα λόγια προφανώς διαψεύσθηκαν εκ των υστέρων από την πραγματικότητα. Η Kunis έχει δουλέψει σε 30 ταινίες συνολικά και σε ανοιχτή επιστολή που έγραψε η ίδια και δημοσιεύθηκε στο site του Ashton Kutcher, A Plus, επιτέθηκε στο σεξισμό του Χόλιγουντ.

“Είναι αυτό που μας έχουν κάνει όλοι να πιστέψουμε — ότι αν μιλήσουμε, δε θα μπορούμε να βιοπορισθούμε από τη δουλειά μας, ότι θα καταλήξουμε στον αφανισμό μας. Δε θέλουμε να μείνουμε στην απ’έξω επειδή θα κυκλοφορήσει η φήμη της “σκύλας”. Έτσι καταλήγουμε να συμβιβαζόμαστε και να ελπίζουμε σε μια αλλαγή” έγραψε η Kunis.

Εξήγησε ότι πολλές φορές την απέρριψαν, την προσέβαλαν και την κακοπλήρωσαν λόγω του φύλου της, κι έτσι αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της εταιρεία παραγωγής, την Orchard Farm Productions, μαζί με άλλες τρεις γυναίκες.

Η ίδια συνέχισε δηλώνοντας ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τη φωνή της για να επιτρέψει και σε άλλες εργαζόμενες γυναίκες να αισθανθούν λιγότερη μοναξιά και περισσότερη σιγουριά για τους εαυτούς τους “.

 

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell