Απεβίωσε ο Ron Glass – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Απεβίωσε ο Ron Glass

Ειδήσεις | 28-11-2016 |

Τελευταίο θύμα του κακού σερί θανάτων της χρονιάς έπεσε ο Ron Glass. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις ερμηνείες του στο “Barney Miller” και στο “Firefly” του Joss Whedon, απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών την περασμένη Παρασκευή. Τα επίσημα αίτια του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί αν και απ’ ότι φαίνεται έπασχε από διάφορες ασθένειες.

Γεννημένος στο Evansville της Indiana το 1945, ο Glass ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα με διάφορους μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “All in the Family” και το “Hawaii Five-O” μέχρι να αποκτήσει τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο το 1975 στο “Barney Miller”. Σταθμός στην καριέρα του αποτέλεσε η ερμηνεία του ως Shepherd Book στο “Firefly” του Joss Whedon καθώς και στο κινηματογραφικό της sequel “Serenity” του 2005.

Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε στην κωμωδία “Death at a Funeral” του 2010 ενώ εμφανίστηκε και σε διάφορες σειρές όπως το “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D”, το “CSI: Crime Scene Investigation” και το “Major Crimes”.

Διαβάστε περισσότερα για:
wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell