Το sequel του "Blade Runner" έχει επιτέλους τίτλο! – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το sequel του “Blade Runner” έχει επιτέλους τίτλο!

Ειδήσεις | 7-10-2016 |

Ακριβώς σε έναν χρόνο από τώρα το πολυαναμενόμενο sequel του “Blade Runner” θα πλημμυρίσει τις κινηματογραφικές αίθουσες. Έτσι λοιπόν για να επισημοποιηθεί η αντίστροφη μέτρηση αποκαλύφθηκε ο τίτλος της ταινίας.. “Blade Runner 2049“!

Όσον αφορά την πλοκή του φιλμ, εξακολουθεί να τηρείται σιγήν ιχθύος.. εντούτοις έχει γίνει ευρέως γνωστό ότι τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στο Los Anχeles. Ο “παλιός” Harrison Ford συναντά τον “νέο” Ryan Gosling στην πόλη των Αγγέλων, και υπόσχονται επιτυχία ανάλογη αυτής του 1982.

Το κλίμα είναι έξω φρενών. Ο ωκεανός, η βροχή, το χιόνι.. είναι όλα τοξικά” είπε ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve στο Entertainment Weekly’s θέλοντας να δώσει μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα του sequel.

Το “Blade Runner 2049” είναι γραμμένο από τους Hampton Fancher και Michael Green. Το λαμπερό cast που θα κινηθεί γύρω από τους Ford και Gosling περιλαμβάνει ονόματα μεγάλου βεληνεκούς. Jared Leto, Robin Wright, , Mackenzie Davis, Ana de Armas και Dave Bautista είναι μερικά από αυτά.

Τέλος, κυκλοφόρησε μία φωτογραφία που απεικονίζει τους Ridley Scott και Harrison Ford να παραδίδουν την σκυτάλη σε Denis Villeneuve και Ryan Gosling αντίστοιχα..

blade-runner

Η ταινία “Blade Runner 2049” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου του έτους 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,