Το God Particle του J.J.Abrams είναι τελικά μια τρίτη ταινία Cloverfield – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το God Particle του J.J.Abrams είναι τελικά μια τρίτη ταινία Cloverfield

Ειδήσεις | 28-10-2016 |

Νωρίτερα φέτος η Paramount και η Bad Robot του J.J. Abrams μας έκαναν μαι μεγάλη έκπληξη όταν ανακοίνωσαν ότι το μυστηριώδες project Valencia ήταν στην πραγματικότητα το 10 Cloverfield Lane. Απ’ ότι φαίνεται στον Abrams αρέσουν πολύ τα μυστικά και οι εκπλήξεις καθώς έγινε πρόσφατα γνωστό ότι ετοιμάζει ακόμα μια ταινία Cloverfield η οποία είχε και αυτή άλλο κωδικό όνομα.

Ο λόγος για το God Particle, μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με σκηνοθέτη τον Julis Onah, η οποία θα συνδέεται και εκείνη με τα γεγονότα των δύο προηγούμενων. Σύμφωνα με το The Wrap, o Abrams και η Paramount ”αναπτύσσουν μυστικά κι άλλες ταινίες από το συγκεκριμένο σύμπαν” με την ελπίδα να κυκλοφορούν μια κάθε χρόνο.

Το God Particle έχει ήδη συγκεντρώσει ένα ενδιαφέρον cast με τους  David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, John Krasinski, Elizabeth Debicki, Daniel Bruhl , Chris O’Dowd και Zhang Ziyi να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί.

Αν και οι ακριβείς λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν αποκαλυφθεί, αυτό που γνωρίζουμε ως τώρα είναι ότι η ταινία ακολουθεί ”το πλήρωμα ενός διαστημικού σταθμού που βρίσκουν τους εαυτούς τους τελείως μόνους όταν ένα επιστημονικό πείραμα κάνει τη γη να ”εξαφανιστεί”. Από το πουθενά εμφανίζεται τότε ένα διαστημόπλοιο, και το πλήρωμα πρέπει να καταλάβει αν οι επιβαίνοντες είναι φίλοι ή εχθροί.”

Η κυκλοφορία της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2017.

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell