Το Eternal Sunshine of the Spotless Mind γίνεται τηλεοπτική σειρά – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr
Spamcheckr.com
This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

Die hier angezeigten Sponsored Listings werden von dritter Seite automatisch generiert und stehen weder mit dem Domaininhaber noch mit dem Dienstanbieter in irgendeiner Beziehung. Sollten markenrechtliche Probleme auftreten, wenden Sie sich bitte direkt an den Domaininhaber, welcher aus dem Whois ersichtlich wird.

Το Eternal Sunshine of the Spotless Mind γίνεται τηλεοπτική σειρά

TV, Ειδήσεις | 9-10-2016 |

Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά η μόδα θέλει τηλεοπτικές σειρές και έχουν βαλθεί εκεί στην Αμερική να μην αφήσουν μεταξύ άλλων ταινία για ταινία που να μην αποκτήσει τηλεοπτική μεταφορά.

Σειρά έχει το Eternal Sunshine of the Spotless Mind από το κάπως μακρινό 2004. Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Kate Winslet και Jim Carrey ως ένα ζευγάρι που αποφασίζει να διαγράψει τις αναμνήσεις του είχε χαρίσει στον γάλλο δημιουργό της Michel Gondry και στον σεναριογράφο Charlie Kaufman, το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.

Κατά τα πρότυπα ταινιών όπως το Fargo, το Hannibal, το Exorcist  ή το Bates Motel που μετατράπηκαν σε τηλεοπτικές αναμένεται να διασκευαστεί και το Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Την διασκευή έχει αναλάβει ο παραγωγός της ταινίας Steve Golin ενώ αυτό το εγχείρημα πρόκειται να στηρίξει και η εταιρεία παραγωγής Anonymous Content που έχει στο ενεργητικό της σειρές όπως το True Detective και το Mr. Robot.

H αλήθεια είναι ότι η ιστορία έχει αρκετές δυνατότητες ανάπτυξης. Αναμένουμε τα πρώτα ολοκληρωμένα δείγματα.