Παίρνει διαζύγιο και πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί η Angelina Jolie! – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Παίρνει διαζύγιο και πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί η Angelina Jolie!

Ειδήσεις | 4-10-2016 |

Μπορεί τα ενδοοικογενειακά ζητήματα να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την Angelina Jolie, παρόλα αυτά η οσκαρική ηθοποιός σε καμία περίπτωση δεν αφήνει την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα.

Σύμφωνα με το έγκυρο Deadline, h 41χρονη Jolie βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την TriStar για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στo πολεμικό δράμα “Shoot Like a Girl”. Πρόκειται για μια ταινία που θα βασίζεται στην αληθινή ιστορία της ηρωίδας πολέμου του Αφγανιστάν Major Mary Jennings Hegar, η οποία μάλιστα θα γίνει και ομότιτλο βιβλίο.

Τίτλοι τέλους για Angelina Jolie και Brad Pitt

Η παραγωγή του φιλμ θα γίνει από το Gotham Group studio και οι σεναριακές μετατροπές θα φέρουν την υπογραφή του Frank Baldwin. Αξίζει να σημειωθεί πως η καρέκλα του σκηνοθέτη παραμένει ακόμη κενή χωρίς μάλιστα να έχει ακουστεί το παραμικρό όνομα.

Η πλοκή της ταινίας θα ακολουθεί την Hegar που υπηρέτησε ως πιλότος ελικοπτέρου διάσωσης στο Αφγανιστάν. Εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες επέστρεψαν σπίτι τους χάρη στην σωτήρια βοήθεια της εντός και εκτός της μάχης στη Μέση Ανατολή. Η Mary Jennings Hegar μήνυσε το Υπουργείο Άμυνας στην Ουάσιγκτον για την πολιτική που αποκλείει τις γυναίκες αξιωματικούς από ουσιαστικούς ρόλους μάχης.

Όσον αφορά την Angelina Jolie, τελευταία φορά την είδαμε στο πλευρό του Brad Pitt στο “By the Sea“. Μια ταινία της οποίας όχι μόνο έγραψε το σενάριο αλλά σκηνοθέτησε κιόλας..

Το γράμμα της Marion Cotillard για τις φήμες που την θέλουν τρίτο πρόσωπο στους Brangelina

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,