Ο Michael Moore ανακοίνωσε ένα ντοκιμαντέρ-έκπληξη για τον Donald Trump – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Michael Moore ανακοίνωσε ένα ντοκιμαντέρ-έκπληξη για τον Donald Trump

Ειδήσεις | 19-10-2016 |

Ο βραβευμένος με όσκαρ σκηνοθέτης θα κυκλοφορήσει το Michael Moore in Trumpland, ένα ντοκιμαντέρ για τον Donald Trump το οποίο αρχικά κάποιοι είχαν προσπαθήσει να εξαφανίσουν. Η πρώτη προβολή θα γίνει στη Νέα Υόρκη με δωρεάν είσοδο, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του γίνεται σήμερα το βράδυ.

Η σύνοψη είναι η εξής: ”Δείτε την ταινία που οι Ρεπουμπλικανοί του Οχάιο προσπάθησαν να σταματήσουν. Ο Michael Moore βουτάει σε εχθρικό έδαφος με το τολμηρό και ξεκαρδιστικό one-man show του, βαθιά στην καρδιά της TrumpLand στις βδομάδες πριν τις εκλογές του 2016.”

Ο Moore μοιράστηκε τα νέα μέσω Twitter με αυτό το post της Δευτέρας:

Τον προηγούμενο μήνα, ο Moore έγραψε στο Facebook ότι του απαγόρευσαν να γυρίσει το show σε ένα θέατρο στο Οχάιο. ”Πάντα με εκπλήσσει όταν οι άνθρωποι επιλέγουν να πουν ένα ξεκάθαρο ψέμα αντί να παραδεχτούν απλά την αλήθεια και μετά να είναι περήφανοι για την απόφαση τους. Είμαι σίγουρος ότι οι καλοί άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι του θεάτρου δεν είναι, στην καρδιά τους, περήφανοι για αυτό που έκαναν και σίγουρα ήλπιζαν ότι η μικρή πράξη λογοκρισίας τους δεν θα γινόταν γνωστή σε κανέναν. Προφανώς δεν περίμεναν ότι θα μπούμε στον κόπο να τους ξεσκεπάσουμε δημόσια. Κάπως έτσι μικρές πόλεις τι γλιτώνουν με πράγματα σαν και αυτό. Και αν έχετε μεγαλώσει σε ένα από αυτά τα μέρη, ξέρετε για τη πράγμα μιλάω.”

Η τελευταία του ταινία, το Where to Invade Next, πήγε πολύ άσχημα στο box office, αποφέροντας μόλις 3,8 εκατομμύρια δολάρια. Έχει κάνει ήδη εδώ και καιρό γνωστές τις απόψεις κατά του Trump, ενώ έχει δηλώσει ότι πιστεύει πως ολόκληρη η προεκλογική καμπάνια του κατασκευάστηκε αποκλειστικά για να διαπραγματευτεί μια καλύτερη αμοιβή από το NBC, χωρίς να θέλει στην πραγματικότητα να γίνει πρόεδρος.

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell