Ο John Rambo επιστρέφει ! – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο John Rambo επιστρέφει !

Ειδήσεις | 31-10-2016 |

Η είδηση σας κάνει να νιώθετε πως ζείτε μερικές δεκαετίες πίσω; Με το δίκιο σας. Όσο και ας φαίνεται παράξενο για μερικούς εκεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού οι ταινίες με πρωταγωνιστή τον βετεράνο του Βιετνάμ John Rambo είναι ακόμα relevant.

Η σειρά ταινιών που καθιέρωσε τον Sylvester Stallone φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στη μεγάλη οθόνη. Με μια ειδοποιό διαφορά. Ο διάσημος πρωταγωνιστής της δεν θα αποτελεί μέρος της.

Ο Sly παρόλο που ήταν συνδεδεμένος με το πρότζεκτ για αρκετό καιρό, φαίνεται πως αφήνεται πίσω. Μάλιστα ο ίδιος σε περυσινές του δηλώσεις είχε ξεκαθαρίσει ότι έκλεισε με τον συγκεκριμένο ρόλο το 2008, γιατί όσο και να θέλει ο ίδιος, το σώμα του δεν του το επιτρέπει.

sylvester-stallone-rambo

Τη νέα ταινία Rambo που θα φέρει τον τίτλο Rambo: New Blood και στην σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Ariel Vromen, σκηνοθέτης του The Iceman με τον Michael Shannon και του φετινού Criminal με τους  Kevin Costner και  Ryan Reynolds.

Για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο. Η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει το όλο εγχείρημα έχει ως σκοπό να χειριστεί τον Rambo αλά James Bond. Αυτό.

Διαβάστε περισσότερα για: ,