Ο Abdellatif Kechiche γυρίζει νέα ταινία μετά την Ζωή της Αντέλ – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Abdellatif Kechiche γυρίζει νέα ταινία μετά την Ζωή της Αντέλ

Ειδήσεις | 8-10-2016 |

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η ταινία Η Ζωή της Αντέλ κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών. Από τότε ο σκηνοθέτης της Abdellatif Kechiche κρατούσε κρυφά τα χαρτιά του για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Όμως φαίνεται πως τον τελευταίο μήνα γυρίζει κρυφά τη νέα του ταινία η οποία έχει τον working title Mektoub is Mektoub. Η ταινία λέγεται πως βασίζεται στη νοβέλα “La blessure, la vraie” του γάλλου συγγραφέα François Bégaudeau. Μάλιστα το βιβλίο του “ Ανάμεσα στους τοίχους”  έχει μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τον Laurent Cantet και είχε βραβευθεί με τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες το 2008.

Η υπόθεση θα αφορά έναν νεαρό σεναριογράφο που επιστρέφει στην πατρίδα του κάπου στην Μεσόγειο για τις καλοκαιρινές διακοπές και εκεί θα ερωτευτεί μια νεαρή κοπέλα και θα θελήσει να ζήσει το πάθος όπως στις ταινίες. Επίσης μέσω ενός φίλου θα τον συστήσουν σε έναν σπουδαίο παραγωγό ο οποίος επίσης παραθερίζει. Ο παραγωγός θα θελήσει να χρηματοδοτήσει την ταινία του νεαρού αλλά η γυναίκα του φαίνεται να τον έχει βάλει επίσης στο μάτι με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 ενώ το καστ και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια παραμένουν ακόμα κρυφά.