Νέο Σεμινάριο Κινηματογράφου από το FILMSCHOOL.GR – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέο Σεμινάριο Κινηματογράφου από το FILMSCHOOL.GR

Ειδήσεις | 8-10-2016 |

Το FILMSCHOOL.GR σε συνεργασία με την ART SYNDICATE παρουσιάζουν στο BOOZE COOPERATIVA, Κολοκοτρώνη 57 Αθήνα ένα Σεμινάριο Κινηματογράφου, μύηση στην τέχνη της σκηνοθεσίας.Πέντε εβδομάδες, έξι σύγχρονοι Έλληνες Κινηματογραφιστές, παραδίδουν από ένα 5ωρο masterclass Σκηνοθεσίας & Κινηματογράφου: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΛΛΑΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΙΤΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ. Tο σεμινάριο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για νέους κινηματογραφιστές, ηθοποιούς αλλά και για όποιους ενδιαφέρονται για το σινεμά, να έρθουν σε επαφή με τους σύγχρονους σκηνοθέτες του ελληνικού κινηματογράφου και μέσω ανάλυσης και ερωταπαντήσεων [Q&A] να αντλήσουν και να συγκεντρώσουν πολύτιμες πληροφορίες, απόψεις και γνώσεις πάνω στην Έβδομη Τέχνη. Τα masterclasses θα περιλαμβάνουν:

– Κινηματογραφική αποδόμηση ταινιών των ίδιων των δημιουργών.

– Ανάλυση της κινηματογραφικής γλώσσας μιας ξενόγλωσσης ταινίας, επιλογής του εκάστοτε σκηνοθέτη.

– Συζήτηση, ανάπτυξη και ανάλυση θεμάτων πάνω στην τέχνη της σκηνοθεσίας κινηματογράφου και ερωταπαντήσεις με τους συμμετέχοντες, πάνω στις θεματικές που προκύπτουν από τον φάκελο ερωτήσεων που θα δοθεί στους συμμετέχοντες με την έναρξη του σεμιναρίου. Οι ερωτήσεις / θεματικές αφορούν τη δουλειά του σκηνοθέτη στο σύνολο της. Τον ίδιο φάκελο ερωτήσεων / θεμάτων θα έχουν λάβει και οι σκηνοθέτες.

– Ανάπτυξη ενός κινηματογραφικού θέματος που αφορά σε προσωπικό και καλλιτεχνικό επίπεδο τον εκάστοτε δημιουργό, στην παρούσα φάση της επαγγελματικής του πορείας. Ένα ζητούμενο με το οποίο πραγματεύεται καλλιτεχνικά στην προσπάθεια του να σκηνοθετήσει την ταινία του.

Με το τέλος του σεμιναρίου ο κάθε μαθητής θα έχει:

  • Παρακολουθήσει έξι πεντάωρα masterclasses.
  • Παρακολουθήσει τρεις πεντάωρες συναντήσεις με τον Χρήστο Πυθαρά.
  • Εντρυφήσει σε θεωρητικό επίπεδο με πρακτική όμως έκφανση, στην σκηνοθεσία του κινηματογράφου.
  • Λάβει USB με 19 ταινίες από την φιλμογραφία των σκηνοθετών.
  • Δύο εισιτήρια στη τιμή του ενός για οποιαδήποτε μέρα / προβολή σε 2 κινηματογράφους της Αθήνας, κατά τη χρονική περίοδο που διαρκεί το σεμινάριο.

Εισηγητής σεμιναρίου:
Χρήστος Πυθαράς

Έναρξη: 29 Οκτωβρίου 2016

Διάρκεια: 45 ώρες

Για πλήρη ανάλυση σεμιναρίου και περισσότερες πληροφορίες:

www.filmschool.gr

Τηλέφωνα: 211 7051633 – 6974 867975

email: filmschool.cp@gmail.com

 

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell