Η Michelle Williams σε συζητήσεις για να παίξει την Janis Joplin – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Michelle Williams σε συζητήσεις για να παίξει την Janis Joplin

Ειδήσεις | 12-10-2016 |

Η Michelle Williams αυτή τη στιγμή απολαμβάνει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της στο Manchester By The Sea, το οποίο προβλήθηκε πρόσφατα στο London Film Festival. Με σκοπό να συνεχίσει να λαμβάνει τέτοιου είδους κριτικές, η ηθοποιός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να ενσαρκώσει τη γνωστή τραγουδίστρια και στιχουργό της folk μουσικής, Janis Joplin.

Την ταινία με τον απλό τίτλο Janis θα σκηνοθετήσει ο Sean Durkin, γνωστός για το επιτυχημένο δράμα του Martha Marcy May Marlene του 2011 – το οποίο είχε αρκετή folk μουσική από την εποχή της Joplin στο soundtrack του.

Η Joplin ήταν ένα μουσικό είδωλο του 60′, γνωστή όχι μόνο για τη φωνή και τα τραγούδια της, αλλά και για τον πολυτάραχο rock-and-roll τρόπο ζωής της. Πέθανε το 1970 από υπερβολική δόση σε ηλικία 27 ετών, σοκάροντας τον κόσμο της μουσικής. Πέρα από κάποιες τηλεταινίες, αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη για τη ζωή της τραγουδίστριας. Στο παρελθόν είχαν ακουστεί κι άλλα ονόματα για τη βιογραφία της Joplin, όπως η Zooey Deschanel και η Amy Adams, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν το ρόλο.

Η Williams εκτός από το Manchester By The Sea εμφανίζεται και στο επερχόμενο Certain Women, για το οποίο επίσης λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές, όπως επίσης και για τη δουλειά της στο θεατρικό Blackbird. Με αυτό το ρυθμό, μπορεί να πάρει εξαιρετικές κριτικές και για το ότι έφτιαξε έναν πολύ καλό φλιτζάνι καφέ. Είναι τόσο καλή.