Οι εμφανίσεις του Donald Trump στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι εμφανίσεις του Donald Trump στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη

Αφιερώματα, Ειδήσεις | 27-10-2016 |

Ότι και να λέμε ο Donald Trump είναι μέρος της pop αμερικάνικης κουλτούρας. Το γιατί και πως έφτασε να διεκδικεί και πολιτικά αξιώματα είναι μέρος μιας άλλης και μεγαλύτερης συζήτησης. Οφείλουμε όμως να διαπιστώσουμε ότι κατά τη χρυσή δεκαετία των ‘90s αποτελούσε συχνή  τηλεοπτική και κινηματογραφική αναφορά.

Αναλυτικότερα, ο Trump σύμφωνα με την σελίδα στο IMDB έχει εμφανιστεί πάνω από 200 φορές έως ο εαυτός του. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει cameo σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, talk shows κ.α.

Όλα αυτά χωρίς να περιλαμβάνονται οι αναφορές στο όνομα του στους εκάστοτε διαλόγους. Με λίγα λόγια το όνομα Trump αποτελεί cultural reference για την αμερικάνικη παραγωγή θεάματος, συνδεδεμένος κατά την πλειοψηφία με τη Νέα Υόρκη και τον κόσμο του χρήματος.

Ας θυμηθούμε μερικά από τα χαρακτηριστικότερα “περάσματα” του  από τη μικρή και μεγάλη οθόνη.

Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη (1992)

donald-tump

Είναι η στιγμή που ο  Macaulay Culkin ζητάει οδηγίες  από τον Donald Trump στο Plaza Hotel της Νέας Υόρκης.

Ο Πρίγκιπας του Bel-Air (1994)

donald-trump

Ο Donald Trump με τα της τότε συζύγου  Marla Maples επισκέπτονται  Bel-Air με σκοπό να αγοράσουν το σπίτι του Bank. “Μου αρέσει να κρατάω χαμηλό προφίλ. Πάντα όλοι με κατηγορούν για όλα” δηλώνει σε κάποιο σημείο.

Sex and the City (1999)

sex_and_the_city_trump

O συνοδός της Samantha δειπνίζει με τον Trump, ο οποίος φεύγοντας δεν παραλείπει να ενημερώσει ότι θα βρίσκεται στο γραφείο του στον Trump Tower.

Zoolander  (2001)

zoolander_trump

O Trump στο κόκκινο χαλί πριν από το σόου του Derek Zoolander μιλάει για την σπουδαιότητα του.

Δυο εβδομάδες προθεσμία (2002)

two_weeks_notice_trump

Παίζοντας για ακόμα μια φορά τον εαυτό του τα λέει με τον Hugh Grant, καθώς δεν γίνεται να υπάρχει ταινία στη Νέα Υόρκη χωρίς ένα cameo από Trump.

 

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell