Η Anna Kendrick θέλει απεγνωσμένα να γίνει η Robin στο Batman του Ben Affleck σε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Anna Kendrick θέλει απεγνωσμένα να γίνει η Robin στο Batman του Ben Affleck σε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο

Ειδήσεις | 14-10-2016 |

Ο Ανταποκριτής του MTV News Josh Horowitz στη διαδικτυακή του σειρά στο Youtube με τίτλο After Hours καλεί πρωτοκλασάτους celebrities για να διακωμωδήσουν την ίδια τους τη βιομηχανία. Στο τελευταίο του σκετσάκι καλεσμένοι είναι ο Ben Affleck και η Anna Kendrick, στα πλαίσια της προώθησης της νέας τους ταινίας, το The Accountant, όπου τα πράγματα γίνονται αρκετά άβολα λόγω της έντονης επιθυμίας της ηθοποιού να παίξει στο επόμενο Batman.

Αν και στ’ αλήθεια η Kendrick είναι υποψήφια για να παίξει την Squirrel Girl της Marvel, στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπει τον εαυτό της ως την ιδανική Robin ή -γιατί όχι- ακόμα και ως τον ίδιο τον Batman! Προσπαθώντας να πείσει τον Affleck να την κάνει cast στην ταινία που θα σκηνοθετήσει, φτάνει μέχρι και στο σημείο να φορέσει ένα χειροποίητο κοστούμι του Robin. Όταν όμως βλέπει ότι δεν τα καταφέρνει χρησιμοποιεί ως τελευταίο της χαρτί τον φεμινισμό και την αδικία προς τις γυναίκες ηθοποιούς. Αλλά τελικά αυτός που γελάει τελευταίος είναι ο Affleck. Έχοντας παραμείνει σοβαρός στο μεγαλύτερο μέρος του βίντεο, επιστρατεύει την κωμική του πλευρά αποκαλύπτοντας ότι η Kendrick δεν είναι η μόνη της οποίας το όνειρο δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.