Θα πρωταγωνιστήσει η Meryl Streep στην Επιστροφή της Mary Poppins; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα πρωταγωνιστήσει η Meryl Streep στην Επιστροφή της Mary Poppins;

Ειδήσεις | 29-7-2016 |

Η Disney ετοιμάζει μια νέα ταινία για την Mary Poppins και ετοιμάζεται να… “ψωνίσει από το πάνω ράφι” για το cast της. Συγκεκριμένα στοχεύει στην Meryl Streep για τον ρόλο της ξαδέρφης της Poppins, Topsy.

Αν συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, τότε η Streep θα συναντηθεί ξανά στο πλατό με την συμπρωταγωνίστρια της στο Into the woods Emily Blunt, άλλα και τον σκηνοθέτη της ταινίας Rob Marshall και τους παραγωγούς Marc Platt και John DeLuca, ενώ με την Blunt είχαν συμπρωταγωνιστήσει και στο Ο Διάβολος φοράει Prada.

Διαβάστε επίσης: Η Meryl Streep κατηγορεί τα “λευκά” αρσενικά αφεντικά των στούντιο, για το θέμα του ρατσισμού 

H Emily Blunt θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια ταινία με νέα πλοκή και μουσική, και στο πλευρό της θα βρεθεί και ο Lin-Manuel Miranda, στον ρόλο ενός νέου χαρακτήρα, του Jack. Η ταινία τοποθετείται στην Αγγλία της εποχής της ύφεσης, όπου οι (μεγάλοι σε ηλικία πλέον) Jane και Michael Banks, μαζί με τα τρία παιδιά του δεύτερου, δέχονται την επίσκεψη της αινιγματικής Mary Poppins, που έχει ζήσει μια μεγάλη απώλεια. Με τα μαγικά της άλλα και την συνεισφορά του φίλου της Jack θα βοηθήσει την οικογένεια να ανακαλύψει ξανά την χαρά, που έλειπε από την ζωή τους.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,