Τα σχέδια της Disney για τον Han Solo.. καθρεφτίζονται σε μια χούφτα δολάρια – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα σχέδια της Disney για τον Han Solo.. καθρεφτίζονται σε μια χούφτα δολάρια

Ειδήσεις | 29-7-2016 |

Είναι πλέον ορατό δια γυμνού οφθαλμού πως η Disney αξιοποιεί τον fantasy κόσμο του Star Wars σαν μια χρυσή κότα που γεννά αβγά. Δεν αρνήθηκε ποτέ κανείς πως ένα τέτοιο εγχείρημα θα πλούτιζε εκείνον που θα το τολμούσε. Το στούντιο παραγωγής δηλαδή που θα έπαιρνε το ρίσκο να επενδύσει ένα τεράστιο οικονομικό ποσό για να ανοίξει εκ νέου τον κόσμο που μας πρόσφερε απλόχερα ο George Lucas πίσω στο μακρινό 1977.

Η Disney λοιπόν το έκανε. Πήρε το ρίσκο και προφανώς ανταμείβεται και θα συνεχίσει να ανταμείβεται.. Ο δρόμος εντούτοις που έχει χαράξει κάθε άλλο παρά καλό κάνει τόσο στον “Πόλεμο των Άστρων” όσο και στην ίδια τη λάμψη του επιφανούς στούντιο. Όσο κι αν αγαπάει το σινεφίλ κοινό τον Vader, τον Yoda, τον Kenobi και.. τ’ άλλα παιδιά, είναι πραγματικά υπερκατανάλωση όλο αυτό που έχει αρχίσει εδώ και μερικούς μήνες. Ειδήσεις από την αντίπερα όχθη του ατλαντικού μιλούν συνεχώς για νέες ταινίες “Star Wars”. Μία είναι η πριγκίπισσα Lea, μία ο Obi-Wan, την άλλη ο Yoda.. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε κάθε χρόνο “Πόλεμο των Άστρων” και με τους ρυθμούς που κινείται η Disney πολύ πιθανόν να “κάψει” ένα από τα πιο λαμπερά στολίδια που κοσμούσαν μέχρι πρότινος το κινηματογραφικό στερέωμα.

Τούτη τη φορά η είδηση από το Hollywood θέλει τον Han Solo να έχει τη δική του τριλογία. Δε φτάνει δηλαδή ένα φιλμ ολοκληρωτικά αφιερωμένο στον ήρωα που ενσάρκωσε ο Harrison Ford στα χρόνια της νιότης.
Όπως καταλαβαίνει κανείς όλα θα εξαρτηθούν από το box office το οποίο θα παραδώσει η πρώτη ταινία. Η Daily News της Νέας Υόρκης γράφει πως ο Alden Ehrennreich έχει υπογράψει για 1+2 ταινίες. Οι Chris Miller και Phil Lord θα σκηνοθετήσουν την “πρώτη πράξη” του Han Solo η οποία αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες τον Μάιο του 2018.

3058639-alden

Χρόνος υπάρχει ακόμη για την πρεμιέρα του έργου, ο κόσμος όμως οφείλει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη Disney που μοιάζει να έχει βγει εκτός τροχιάς σε ένα ταξίδι με μοναδικό προορισμό τον γαλαξία του δολαρίου.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,
wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell