Ο νέος Iron Man θα είναι γυναίκα – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο νέος Iron Man θα είναι γυναίκα

Ειδήσεις | 7-7-2016 |

Ο Iron Man βρίσκεται στον κόσμο της Marvel εδώ και 48 χρόνια και τα όνομα του είναι συνώνυμο του Tony Stark. Μάλιστα η δημοφιλία του ήρωα έχει εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια χάρις στην ενσάρκωση του στην μεγάλη οθόνη από τον Robert Downey Jr.

Φαίνεται όμως πως οι δημιουργοί του κόμικ έχουν άλλα σχέδια για τον υπερήρωα. Με το τέλος του Civil War, ο ήρωας αλλάζει πρόσωπο. Θα αποχαιρετίσουμε λοιπόν τον Tony Stark και θα υποδεχτούμε τη  Riri Williams μια 15χρονη αφροαμερικανή η οποία είναι ιδιοφυία και κατασκευάζει τη δική της στολή Iron Man στους κοιτώνες του MIT.

H Williams έκανε την εμφάνιση της στο «χαρτί» στο “Invincible Iron Man” No. 7, τον περασμένο Μάρτιο. Η όλη κίνηση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο να υπάρχει ποικιλία στους υπερήρωες. Έχουμε τον Miles Morales, εφάμιλλο του Spider-Man, του οποίου ο πατέρας είναι αφροαμερικανός και η μητέρα του πορτορικανή. Η Kamala Khan, είναι μια έφηβη αμερικοπακιστανή, που εμφανίζεται ως Ms. Marvel. Υπάρχει και ο θηλυκός Thor που ακούει στο όνομα Jane Foster.

Διαβάστε περισσότερα για: