Ο George R.R. Martin άφηνε υπονοούμενα για τους γονείς του Jon Snow εδώ και χρόνια- Spoiler Alert – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο George R.R. Martin άφηνε υπονοούμενα για τους γονείς του Jon Snow εδώ και χρόνια- Spoiler Alert

Ειδήσεις | 8-7-2016 |

Μπορεί η θεωρία για το ποιοι είναι τελικά οι γονείς του Jon Snow να υπήρχε εδώ και καιρό, αλλά μόλις πρόσφατα ένας χρήστης του Reddit ανακάλυψε ότι ο ίδιος ο δημιουργός του Game of Thrones είχε αφήσει ένα πολύ διακριτικό και έξυπνο υπονοούμενο για την καταγωγή του ήρωα το μακρινό 2002! Πλέον ξέρουμε και επίσημα, χάρη στο τελευταίο επεισόδιο του έκτου κύκλου, ότι Rhaegar Targaryen + Lyanna Stark = Jon Snow, όμως αυτό ήταν ακόμα ένα μυστήριο πριν 14 χρόνια. Σε μια γραπτή συνέντευξη με ερωτήσεις από τους fans των βιβλίων κάποιος είχε ρωτήσει τον Martin, ”Αφού όλων οι μητέρες πέθαναν στη γέννα, ποιοι έδωσαν στον Jon, την Daenerys και τον Tyrion τα ονόματά τους;” και εκείνος απάντησε ”Μητέρες μπορούν να ονομάσουν ένα παιδί πριν τη γέννα, κατά τη διάρκεια της, ή μετά ακόμα και καθώς πεθαίνουν. Η Dany κατά πάσα πιθανότητα ονομάστηκε από την μητέρα της, ο Tyrion από τον πατέρα του, και ο Jon από τον Ned.”

screen-shot-2016-07-07-at-8-47-54-am

Πολύ έξυπνα λοιπόν ο Martin ενώ γράφει ότι η Dany και ο Tyrion ονομάστηκαν από την μητέρα και πατέρα τους αντίστοιχα, για τον Jon γράφει απλά ”by Ned”. Αν ο Ned ήταν ο πατέρας του όπως όλοι αρχικά πίστευαν, θα είχε πει ότι ο Tyrion και ο Jon ονομάστηκαν από τους πατεράδες τους, και η Dany από τη μητέρα της. Είναι μια πολύ μικρή, διακριτική αλλά ταυτόχρονα πανέξυπνη λεπτομέρεια, και απ’ότι φαίνεται ο Martin είναι λάτρης των λεπτομερειών. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που του παίρνει τόσο πολύ καιρό να τελειώσει ένα βιβλίο και χάνει συνέχεια τα deadline!

 

Διαβάστε περισσότερα για: