Νέο teaser poster για την Πεντάμορφη - "Beauty and the Beast" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέο teaser poster για την Πεντάμορφη – “Beauty and the Beast”

Ειδήσεις | 8-7-2016 |

To κλασσικό παραμύθι της “Πεντάμορφης” θα έχει πολύ σύντομα νέα κινηματογραφική εκδοχή και το promotion της ταινίας προχωρά με φρενήρεις ρυθμούς. Σε τούτο το πλαίσιο λοιπόν παραδόθηκε στους τηλαυγείς προβολείς τις δημοσιότητας το teaser poster του φιλμ.

13559159_1296213850397502_4083227045942331991_o

Πρόκειται για ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο σε μια γυάλινη θήκη στο παγωμένο κάστρο του Τέρατος.
Η ταινία “Beauty and the Beast” αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες τον Μάρτη του 2017 σε σκηνοθεσία Bill Condon. Στον ρόλο της πεντάμορφης θα δούμε φυσικά την Emma Watson ενώ σε αυτόν του καταραμένου πρίγκιπα θα σταθεί ο Dan Stevens. Το λαμπερό καστ της ταινίας ολοκληρώνουν οι Ewan McGregor, Ian McKellen, Emma Thompson, Luke Evans και Stanley TBeucci.

Όσον αφορά την πλοκή της ταινίας, η ιστορία είναι λίγο-πολύ γνωστή στον έξω κόσμο. Μια λαμπερή, πανέμορφη και ανεξάρτητη κορασίδα κρατείται αιχμάλωτη στο παγωμένο κάστρο του ανθρωπόμορφου κτήνους. Η Πεντάμορφη καταφέρνει να ξεπεράσει τους φόβους της και να κάνει φιλίες στους σκοτεινούς διαδρόμους της έπαυλης μέχρι που φτάνει στην αλήθεια που κρύβεται πίσω από την άγρια όψη του τέρατος που την έχει φυλακίσει..

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,