Η νέα θεωρία για την καταγωγή της Rey από το Star Wars – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα θεωρία για την καταγωγή της Rey από το Star Wars

Ειδήσεις | 27-7-2016 |

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα από το Star Wars: The Force Awakens ήταν το ποια είναι η Rey και πως στο καλό έχει τόσο μεγάλες δυνατότητες με την δύναμη. Όλοι το αναρωτήθηκαν αυτό και κάποιοι μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν ρεαλιστικό για κάποιον που δεν είχε ιδέα για την δύναμη στις αρχές της ταινίας.

Μη χάσεις: Η φωτογραφία της Rey για το τέλος των γυρισμάτων του Star Wars 8

Οι θεωρίες πολλές με τις περισσότερες να μιλάνε για το ότι η Rey είναι Skywalker και πιθανότατα κόρη του Luke. Άλλες πάλι φήμες, μέσα σε αυτές και μια διαρροή του σεναρίου του επεισοδίου 8 – που ιδέα δεν έχουμε το πόσο ευσταθεί – θέλουν τον “the one” που ήταν ο Anakin Skywalker να μπορεί να μετενσαρκωθεί σε άλλα σώματα ο επόμενος One να είναι η Rey, κάνοντάς της κατά κάποιο τρόπο… πατέρα του Luke Skywalker.

Επίσης: Μικροί βιολιστές Padawan παίζουν με φωτόσπαθα-δοξάρια το theme του Star Wars

H νέα θεωρία λοιπόν που βρήκαμε να κυκλοφορεί στο ίντερνετ θέλει την Rey να είναι απόγονος του Emperor Palpatine – προσέξτε όχι κόρη, καθώς έτσι δεν θα έβγαιναν χρονολογικά οι ηλικίες, αλλά απόγονος, κάτι που είχε ειπωθεί και για τον Obi Wan Kenobi. Μάλιστα η θεωρία προχωρά ένα βήμα παραπέρα και δικαιολογεί την παρουσία της Rey στον πλανήτη Jakku. Συγκεκριμένα λέει ότι η Rey σαν απόγονος του Palpatine θα ήταν εχθρός του κράτους της νέας δημοκρατίας και θα διωκόταν, έτσι κάποιος από τους συγγενείς της την άφησε εκεί για να γλυτώσει.

Το πόσο ευσταθεί αυτή η θεωρία μένει να το δούμε στο Επεισόδιο 8 τον Δεκέμβρη του 2017 ή στο 9 τον Δεκέμβρη του 2019…

Εικόνες από τον πρώτο ναό των Jedi και το Millennium Falcon στο Star Wars 8