Αυτός είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας του Quentin Tarantino – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αυτός είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας του Quentin Tarantino

Ειδήσεις | 12-7-2016 |

O Quentin Tarantino έχει δημιουργήσει μερικούς από τους πιο γνωστούς κινηματογραφικούς χαρακτήρες. Τι κι αν οι γονείς λένε συνήθως, πως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο από τα παιδιά τους αγαπούν περισσότερο; Ο Tarantino δεν διστάζει να αποκαλύψει το αγαπημένο του “παιδί”, έναν χαρακτήρα που μάλλον δεν θα ήταν από τους πρώτους, που θα σου ερχόταν στο μυαλό αν έπρεπε να τον φανταστείς: ο Jew Hunter από το Inglourious Basterds, που μάλιστα χάρισε στον Christoph Waltz το Όσκαρ Β Ανδρικού Ρόλου.

Διαβάστε επίσης: O Quentin Tarantino εξηγεί πως συνδέονται μεταξύ τους οι ταινίες του

Την αποκάλυψη έκανε καθώς μιλούσε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ιερουσαλήμ, όπου ανέφερε: “Ο Landa είναι ο καλύτερος χαρακτήρας, που έχω γράψει και ίσως ο καλύτερος που θα γράψω ποτέ. Δεν είχα αντιληφθεί ότι θα ήταν τόσο ικανός με τις γλώσσες. Είναι πιθανόν ένας από τους λίγους Ναζί, που μπορούσε να μιλά τέλεια Εβραϊκά”

Επίσης, αναφέρθηκε σε μια παλαιότερη δήλωση του, ότι θα αποσυρθεί μετά την 10η ταινία του (θυμίζουμε πως το Hateful Eight ήταν η 8η, αν υπολογίσει κανείς το Kill Bill ως μία ταινία και αφήσει απ’ έξω το The Rock). “Σκέφτομαι να σταματήσω στις 10 (σ.σ. ταινίες)” είπε. “Άλλα στα 75, μπορεί να αποφασίσω, πως έχω ακόμη μια ιστορία να γυρίσω”.

Αλήθεια, πιστεύετε εσείς ότι δεν θα υπάρχει πάντα μια ιστορία για να διηγηθεί ο Quentin Tarantino;

Διαβάστε περισσότερα για: