Το "Preacher" θα είναι η πιο ατμοσφαιρική και weird σειρά που περιμέναμε (teaser) – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr
Spamcheckr.com
This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

Die hier angezeigten Sponsored Listings werden von dritter Seite automatisch generiert und stehen weder mit dem Domaininhaber noch mit dem Dienstanbieter in irgendeiner Beziehung. Sollten markenrechtliche Probleme auftreten, wenden Sie sich bitte direkt an den Domaininhaber, welcher aus dem Whois ersichtlich wird.

Το “Preacher” θα είναι η πιο ατμοσφαιρική και weird σειρά που περιμέναμε (teaser)

TV, Ειδήσεις | 2-4-2016 |

Για τη σειρά “Preacher” σας έχουμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν. Η σειρά, σε λιγότερο από δύο μήνες θα κάνει την πρεμιέρα της στο AMC και όπως έχει ειπωθεί από τους δημιουργούς της (Seth Rogen -αγάπη μου-, Evan Goldberg και Sam Catlin), θα διαφέρει αρκετά από τα αντίστοιχα cult κόμιξ.

Στο teaser που ακολουθεί, ο πρωταγωνιστής Dominic Cooper, αντιμετωπίζει διάφορους ενδιαφέροντες χαρακτήρες και πλάσματα, που όλους τους συναντάμε και στα αντίστοιχα κόμιξ και που έχουν πρωτοφανές ενδιαφέρον, τόσο για τους μυημένους οπαδούς όσο και για τους αμύητους. Το σωστό και το λάθος δε διακρίνονται εύκολα και ό,τι φαίνεται ηθικό και καλό μπορεί και να είναι ψέμα. Σε κάθε περίπτωση ο διάλογος ανάμεσα στο καλό και στο κακό, στο νόμιμο και το παράνομο, στο αποδεκτό και το απαράδεκτο, μοιάζει τρομακτικά διασκεδαστικός ή διασκεδαστικά τρομακτικός. Δείτε παρακάτω το τελευταίο teaser της σειράς.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,